Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Mihai Rotaru îi face toate poftele lui Papură! U Craiova, al doilea transfer al verii: un jucător dorit şi de Becali a semnat

BREAKING | Mihai Rotaru îi face toate poftele lui Papură! U Craiova, al doilea transfer al verii: un jucător dorit şi de Becali a semnat
Comentarii

Clubul Universitatea Craiova a făcut al doilea transfer din această vară.

După aducerea lui Kamer Qaka de la Poli Iaşi, pentru 150.000 de euro, oltenii s-au înţeles cu încă un jucător străin din Liga 1. Este vorba despre mijlocaşul bulgar Antoni Ivanov, care a fost dorit în trecut şi de finanţatorul FCSB-ului, Gigi Becali.

La fel ca în cazul albanezului Qaka, echipa olteană va plăti 150.000 de euro în schimbul jucătorului de la Gaz Metan Mediaş. În plus, oltenii au cedat la schimb şi un jucător, pe Stephan Drăghici, care a semnat pe trei ani cu ardelenii.

În vârstă de 23 de ani, Ivanov joacă în Liga 1 din vara anului trecut, atunci când a semnat cu Gaz Metan Mediaş din postura de jucător liber de contract, după despărţirea de Septemvri Sofia. În sezonul trecut, bulgarul a strâns 30 de prezenţe în Liga 1 şi a reuşit un gol şi o pasă decisivă.

24 de ani va împlini Ivanov pe 11 septembrie 2019

650.000 de euro este cota fotbalistului transferat de U Craiova

Afla mai multe despre: rotaru 

viewscnt
Articole similare