Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Mititelu intră pe fir! Dorit de Becali, oltenii îl ofertează: "Sumă corectă"

BREAKING | Mititelu intră pe fir! Dorit de Becali, oltenii îl ofertează: "Sumă corectă"

Superliga

Comentarii

Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova 1948, n-are de gând să renunţe atât de uşor la Yassine Bahassa (31 de ani), fotbalist intrat pe lista de transferuri a FCSB, care speră să-l ia gratis din Bănie. Şefii clubului "alb-albastru" pregătesc o ofertă pentru prelungirea contractului francezului.

După ce a plătit 1,5 milioane de euro pentru Andrea Compagno, Gigi Becali nu vrea să mai plătească şi pe Yassine Bahassa, pe care vrea să-l liber de contract din Bănie. Omul de afaceri din Pipera a anunţat interesul pentru Bahassa, însă Adrian Mititelu nu se lasă uşor.

FCU Craiova 1948 pregăteşte oferta de prelungire a contractului pentru Yassine Bahassa, dorit de FCSB

FCU Craiova 1948, prin vocea lui Adrian Mititelu junior, a anunţat că are de gând să-i propună prelungirea contractului lui Yassine Bahassa, de care clubul e mulţumit şi vrea să păstreze în continuare, în ciuda interesului celor de la FCSB. Fiul lui Adrian Mititelu a precizat că este încrezător că Bahassa va rămâne în Bănie.

"Nu e posibil acest lucru, eu zic că nu. Noi putem să-i propunem o nouă ofertă, momentan nu sunt ultimele 6 luni de contract. Până la urmă fiecare îşi doreşte să ia jucători. Eu spun că Bahassa va fi jucătorul nostru. S-a mai scris şi de Bauza", a spus Adrian Mititelu Jr., conform Fanatik.

Totuşi, el a lăsat o "portiţă" deschisă pentru FCSB, aceea de a-l cumpăra pe Bahassa cu bani printr-o ofertă pe care să ă înainteze către FCU Craiova 1948. "Normal, jucător care face diferenţa, fiecare echipă şi l-ar dori dacă ar putea. Pentru orice jucător există o sumă corectă. Aşa cum preţurile jucătorilor la FCSB sunt foarte înalte, aşa sunt şi la Craiova. Nu la nivelul acela, puţin mai joase", a mai spus Adrian Mititelu junior.

Yassine Bahassa a jucat 15 meciuri în toate competiţiile sezonului la FCU Craiova 1948, timp în care a marcat o dată şi a livrat două pase de gol. Oltenii l-au luat pe Bahassa liber de contract, de la francezii de la Quevilley Rouen.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Yassine Bahassa în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: adrian mititelufcu craiovayassine bahassasuperligaoferta 

viewscnt
Articole similare