Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | 11 jucători au omorât în bătaie un tânăr de 18 ani! Tragedie fără margini petrecută în public: "Grup de criminali"

BREAKING NEWS | 11 jucători au omorât în bătaie un tânăr de 18 ani! Tragedie fără margini petrecută în public: "Grup de criminali"

Rugby

Comentarii

Un tânăr de 18 ani, pe nume Baez Sosa, a fost ucis după o altercaţie cu 11 rugbişti în public. Toţi cei 11 jucători ai echipei Arsenal Zarate au fost arestaţi.

În timp ce se aflau pe o stradă din Buenos Aires, Argentina, 11 rugbişti au intrat într-un conflict verbal cu un tânăr, iar totul a degenerat într-o bătaie, care, în cele din urmă, i-a fost fatală lui Baez Sosa.

Martorii au povestit că, deşi erau 11 rugbişti în acel grup, şase dintre ei l-au bătut măr pe tânăr. În imaginile publicate dintr-un local, se vede cum Baez Sosa este "zdrobit" de sportivi. Tânărul a fost pus la pământ şi a rămas nemişcat. Un martor al scenei i-a sărit în ajutor, dar a fost prea târziu, întrucât Sosa era inconştient. 

Apoi, în alte imagini, se vede cum rugbiştii sunt escortaţi de mai multe persoane care asigurau paza localului în care a avut loc tragedia. Momentan, este neclar motivul altercaţiei, dar mai mulţi martori au povestit că cele două părţi s-au îmbrâncit înainte de de a trece la agresiuni. 

"Fernando a fost totul pentru mine, viaţa mea, nu am cuvinte. Nu pot să cred ce s-a întâmplat. Un grup de criminali mi-a luat fiul. Vreau să se facă dreptate, fiul meu a fost omorât în bătaie", a declarat mama lui Baez Sosa. 

"Persoana care l-a omorât e un animal, sincer e un animal. Soţia mea şi cu mine suntem supăraţi, vrem să se facă dreptate", a declarat şi tatăl celui ucis. 

 

Afla mai multe despre: rugbistibataie rugbisti 

viewscnt
Articole similare