Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Acord de principiu pentru transferul lui Lautaro Martinez! Cele două cluburi au bătut palma: ofertă avantajoasă pentru "nerazzurri"

BREAKING NEWS | Acord de principiu pentru transferul lui Lautaro Martinez! Cele două cluburi au bătut palma: ofertă avantajoasă pentru "nerazzurri"

Inter Milano

Comentarii

Barcelona s-a hotărât să facă o nouă ofertă pentru transferul lui Lautaro Martinez (22 de ani) de la Inter. Catalanii sunt gata să pună banii pe masă, dar şi să ofere jucători la schimb şi sunt încrezători că italienii vor accepta tranzacţia.

"Cu fiecare zi care trece, Lautaro Martinez se apropie de momentul în care va deveni jucătorul Barcelonei", scrie Sport, cotidianul apropiat de clubul blaugrana. Discuţiile sunt foarte avansate, iar Barcelona vrea să facă o nouă ofertă către Inter pentru semnătura argentinianului. Sport mai scrie că exită deja un acord de princpiu între cele două cluburi.

Barcelona va plăti 60 de milioane de euro pentru Lautaro Martinez, iar în tranzacţia pentru starul argentinian vor intra şi doi jucători de pe Camp Nou. Lautaro Martinez mai are contract cu Inter până în 2023, dar vrea să semneze cu Barcelona şi le-a comunicat şefilor de pe "Giuseppe Meazza" că vrea să semneze cu trupa catalană.

În ceea ce priveşte fotbaliştii, Barcelona e gata să-i trimită la Inter pe Ivan Rakitic sau Samuel Umtiti, de care oricum vrea să scape, sau Arturo Vidal. Chilianul e dorit de Antonio Conte, antrenorul cu care a lucrat excelent la Juventus. Sport mai scrie că Nelson Semedo sau Carles Alena pot intra, la rândul lor, în tranzacţia pentru Lautaro Martinez.

Contractul lui Lautaro Martinez la FC Barcelona

Înainte de izbucnirea pandemiei, Barcelona pregătise o ofertă foarte bună în ceea ce priveşte contractul lui Martinez pe Camp Nou. Catalanii îi va oferi un salariu de 18 milioane de euro pe sezo, similar cu al lui Antoine Griezmann (28 de ani). Durata contractului va fi, cel mai probabil, pe termen lung: cinci sezoane în care argentinianul va îmbrăca tricoul blaugrana.

Afla mai multe despre: lautaro martineztransferfc barcelonaacord 

viewscnt
Articole similare