Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Acum e oficial! Mircea Lucescu se întoarce în fotbalul românesc

BREAKING NEWS | Acum e oficial! Mircea Lucescu se întoarce în fotbalul românesc

Fotbal intern

Comentarii

Legendarul antrenor Mircea Lucescu (74 de ani) va deveni noul manager al echipei de fotbal Rapid, a anunţat Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1.

Legendarul antrenor revine astfel la gruparea giuleşteană, pe care a antrenat-o între 1997 şi 1998, respectiv 1999-2000. De această dată, însă, Mircea Lucescu ar urma să fie manager, anunţă Dan Tudorache, primarul Sectorului 1.

„Mircea Lucescu va veni sută la sută la Rapid! Asta pot garanta. Ma văd luni cu domnia sa, totul e în regulă.

Deja nu se mai poate. Am înţeles că am pierdut iar, lucru regretabil. Nu ştiu ce a făcut Mioveni, dar luni se vor clarifica multe”, a declarat Tudorache, potrivit ProSport.

Lucescu şi-a început cariera în 1979, la Corvinul Hunedoara, după care a mai pregătit naţionala României, Dinamo, AC Pisa, Brescia, Regianna, Rapid Bucureşti, Inter, Galatasaray, Beşiktaş, Şahtior Doneţk, Zenit şi naţionala Turciei.

Mircea Lucescu a fost dorit de Gigi Becali la FCSB

În vară, Mircea Lucescu a fost dorit de Gigi Becali la FCSB, însă experimentatul antrenor nu a dat curs propunerii patronului roş-albaştrilor. Totuşi, Lucescu i-a ajutat cu sfaturi pe jucătorii FCSB-ului, înaintea partidei tur cu Mlada Boleslav, din turul al treilea preliminar al Europa League.

Afla mai multe despre: lucescu 

viewscnt
Articole similare