Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS Adrian Mutu rămâne la U21! Răzvan Burleanu: ”S-a discutat astăzi cu el. Contractul său a fost prelungit automat”

BREAKING NEWS Adrian Mutu rămâne la U21! Răzvan Burleanu: ”S-a discutat astăzi cu el. Contractul său a fost prelungit automat”

FRF

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a infirmat că Adrian Mutu ar putea pleca de la U21 la CFR Cluj.

Adrian Mutu este unul dintre numele vehiculate pentru înlocuirea lui Dan Petrescu la cârma campioanei României, CFR Cluj.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a explicat într-o conferinţă de presă că selecţionerul naţionalei U21 a României va rămâne la cârma reprezentativei de tineret, în ciuda interesului manifestat de CFR Cluj pentru serviciile sale:

”Directorul tehnic al FRF a discutat cu Adrian Mutu astăzi, iar el a infirmat că a fost contactat pentru o astfel de propunere. Contractul său a fost prelungit după obţinerea calificării, deci el este selecţionerul naţionalei U21 a României” a mărturisit Răzvan Burleanu, într-o conferinţă de presă. 

El a mai adăugat apoi, explicând în ce condiţii se poate despărţi Mutu de Federaţia Română de Fotbal: ”Fiecare antrenor are o clauză de reziliere. Nu te poţi despărţi de una dintre echipele naţionale fără o astfel de clauză, indiferent de numele tău.” a mai spus Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: răzvan burleanuadrian mutu 

viewscnt
Articole similare