Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS Afacere de milioane de euro! Ionuţ Radu, transfer la un alt "gigant" din Serie A. Anunţul italienilor

BREAKING NEWS Afacere de milioane de euro! Ionuţ Radu, transfer la un alt "gigant" din Serie A. Anunţul italienilor

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Radu poate fi protagonistul unui transfer surprinzător. Presa italiană scrie că AS Roma vrea să-l transfere pe portarul român.

Napoli, prima variantă vehiculată de presa din Italia pentru Ionuţ Radu, pare una din ce în ce mai complicată. Astfel, pentru tânărul internaţional român, apare varianta AS Roma.

Ionuţ Radu, de la Inter Milano la AS Roma? Italienii anunţă o nouă posibilă variantă pentru portarul român

Gazettagiallorossa, publicaţie apropiată de AS Roma, scrie că AS Roma caută o soluţie pentru a-l înlocui pe spaniolul Pau Lopez. Sursa citată notează că Roma are mai multe variante, iar prima dintre ele este achiziţionarea unui ”număr 1 de garanţie, dar şi de perspectivă, care poate creşte alături de experimentatul Mirante”.

Turcul Cakir a fost oferit deja romanilor, dar gruparea giallorossa ar fi tentată de achiziţionarea lui Ionuţ Radu, actulamente la Inter Milano. O altă opţiune pe care o are AS Roma ar fi achiziţionarea unui portar experimentat, dar ieftin, iar variantele oferite de sursa citată ar fi Sirigu de la Torino, Silvestri de la Verona sau Rui Silva, de la Granada, portar care poate fi achiziţionat liber de contract în vară.

Varianta Ionuţ Radu pare una foarte probabilă, în condiţiile în care românul a mai fost pe lista grupării de pe Olimpico şi în trecut, când AS Roma a vrut să-l cumpere definitiv pe filiera Inter Milano - Genoa. Radu, doar rezervă a lui Handanovic la Inter Milano, ar putea fi şi el tentat de o asemenea oportunitate, în condiţiile în care Handanovic a prelungit cu Inter Milano şi pare foarte greu de scos dintre buturile lui Inter. Retragerea lui Tătăruşanu, Pantilimon şi Silviu Lung lasă uşa deschisă la echipa naţională pentru Ionuţ Radu, care are astfel nevoie de meciuri şi de evoluţii constante. Meciuri pe care le-ar putea obţine dacă se va transfera de la Inter Milano la AS Roma.

Radu este cotat la 7 milioane de euro, iar în actuala stagiune nu a evoluat deloc la Internazionale Milano. A adunat 51 de meciuri disputate în Serie A pentru Genoa şi Inter Milano. Fost căpitan la naţionalei de tineret U21 a României, Radu a bifat 14 selecţii şi a fost unul dintre cei mai importanţi jucători care au dus naţionala până în semifinalele turneului european de tineret din Italia şi San Marino.

viewscnt
Articole similare
Fost barman si fotomodel la New York, acum antrenorul momentului in Europa FOTO