Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Alexandru Dedu rămâne preşedinte al FRH pentru un vot! Victorie la limită în faţa Narcisei Lecuşanu: 100 - 99

BREAKING NEWS | Alexandru Dedu rămâne preşedinte al FRH pentru un vot! Victorie la limită în faţa Narcisei Lecuşanu: 100 - 99galerie foto

Handbal

Comentarii

Alexandru Dedu va conduce şi în continuare Federaţia Română de Handbal, după ce a câştigat alegerile organizate astăzi cu un singur vot în faţa Narcisei Lecuşanu!

Preşedinte în exerciţiu, Dedu a obţinut 100 de voturi din totalul de 99, după al doilea tur de scrutin.

În primul tur, Alexandru Dedu obţinuse 99 de voturi, în timp ce Narcisa Lecuşanu fusese votată de 94 de membri. Cu 6 voturi primite, Robert Licu a ieşit din cursă după primult tur şi a anunţat că o va susţine pe Narcisa Lecuşanu în turul 2. Totuşi, la votul final se pare că unul dintre cei şase membri a mers pe mâna lui Alexandru Dedu.

UPDATE 17:30 Steluţa Luca a fost aleasă vicepreşedinte la handbal feminin, cu 125 de voturi, în timp ce contracandidata sa, Mariana Târcă a strâns 72 dintre voturi. La handbal masculin a fost ales vicepreşedinte Sorin Dinu (108 voturi), iar pe locul doi a venit Rudi Stănescu, cu 49 de voturi.


UPDATE 15:03 Alexandru Dedu va conduce FRH şi de acum înainte, după ce a obţinut 100 de voturi, fix cât avea nevoie pentru a o învinge pe Lecuşanu (99 de voturi în turul 2). În aceste momente, fostul handbalist este felicitat de cei care au participat la vot.


UPDATE 16:39 S-a încheiat procesul de votare, iar în scurt timp începe procesul de numărare a voturilor.


UPDATE 13:43 Din păcate, aşteptarea se prelungeşte! Procesul de votare va fi reluat, după ce un membru a introdus din greşeală două buletine de vot într-o urnă!


UPDATE 13:36 A început votul pentru turul 2! Alexandru Dedu sau Narcisa Lecuşanu, cine va conduce handbalul românesc?


UPDATE 13:20 Robert Licu a luat cuvântul şi le-a mulţumit celor şase membri care l-au votat. Acesta a anunţat că o susţine pe Narcisa Lecuşanu în turul 2. Astfel, dacă toate cele 6 voturi primite de Licu vor ajunge în dreptul Narcisei Lecuşanu, atunci am putea avea nu nou şef la FRH.

Alexandru Dedu a ratat victoria din primul tur pentru un singur vot!


UPDATE 13:15 Avem rezultatele votului şi rezultatele sunt extrem de strânse. Alexandru Dedu a obţinut 99 de voturi, Narcisa Lecuşanu 94, iar Robert Licu 6! Vom avea parte de un tur 2, în urma căruia se va decide preşedintele FRF.

Pentru a deveni preşedinte, orice candidat are nevoie de 100 de voturi, în condiţiile în care sunt 199 de votanţi.

Turul 2 va începe în jurul orei 13:30.


UPDATE 13:05 Voturile sunt numărate, în timp ce candidaţii aşteaptă să afle rezultatul final.

UPDATE 12:57 Toţi cei prezenţi au votat, iar acum începe procesul de numărare şi validare. În scurt timp vom afla cine va conduce Federaţia Română de Handbal în următorii patru ani.


UPDATE 12:10 A început procesul de votare.

 

UPDATE 12:08 Robert Licu şi-a încheiat discursul, iar acum alegătorii primesc ultimele informaţii înainte de a trece la vot. Narcisa Lecuşanu a propus ca votul să fie cu perdeua strânsă şi ca alegătorii să nu fie lăsaţi în cabina de vot cu telefoanele pentru a nu putea să fotografieze buletinul de vot pentru că "nu are nevoie de dovezi că e votată".


UPDATE 12:02 Ultimul candidat care îşi prezintă argumentele în faţa alegătorilor este Robert Licu.


UPDATE 11:55 Narcisa Lecuşanu a luat cuvântul în acest moment.


UPDATE 11:50 Actualul preşedinte al FRH, Alexandru Dedu, îşi prezintă în aceste momente programul pentru un nou mandat.

"Indiferent cine va câştiga, eu voi rămâne lângă handbal!", a fost fraza cu care Dedu şi-a încheiat discursul.

UPDATE 11:24 În sală sunt prezenţi reprezentanţii a 199 de structuri dintre cele 202 cu drept de vot.


UPDATE 11:15 Adunarea Generală a început.

Se vor ţine alegeri pentru următoarele funcţii:

  • Pentru funcţia de preşedinte: Alexandru Dedu, Narcisa Lecuşanu, Robert Licu;
  • Pentru vicepreşedinte la masculin: Sorin Dinu, Daniel Georgescu, Rudi Stănescu;
  • Pentru vicepreşedinte la feminin: Mariana Tîrcă, Steluţa Luca;

 

 

UPDATE 11:00 Deşi era programată pentru ora 11:00, Adunarea Generala nu a început încă. Participanţii sunt aşteptaţi în continuare să-şi ia locul în sală.

UPDATE 13.01.2018Alexandru Dedu a încheiat cu un dineu campania electorală pentru alegerile la preşedinţia Federaţiei Române de Handbal. 202 cluburi din România, cu drept de vot, îşi vor alege conducerea pentru următorii patru ani. De la dineu au lipsit Narcisa Lecuşanu şi Robert Licu. Cei doi contracandidaţi ai lui Dedu au contestat măsura luată de actualul preşedinte.


14 februarie va fi o zi importantă pentru handbalul românesc. Federaţia Română de Handbal îşi alege preşedintele, iar Alexandru Dedu, Narcisa Lecuşanu şi Robert Licu vor încerca să convingă Adunarea Generală că merită să se afle în fruntea handbalului pentru următorii patru ani.

Pe 10 februarie 2014, Alexandru Dedu i-a luat locul lui Cristian Gatu, cel care condusese Federaţia timp de 18 ani. De data aceasta, principalul contracandidat al lui Dedu va fi fără îndoială Narcisa Lecuşanu.

”Nu sunt lupte, nu sunt lupte, din punctul meu de vedere nu este o luptă. Pentru mine este un lucru absolut necesar continuitatea pentru că am arătat dârzenie, muncă şi rezultate intr-un context nu tocmai favorabil”, a declarat Alexandru Dedu la Telekom Sport.

Narcisa Lecuşanu se declară un om de echipă: ”Nu mi se pare un meci, eu cred într-o echipă, cred, eu vin din handbal, aşa cum ai spus am fost mereu un om de echipă şi întotdeauna mi-a plăcut să ne înţelegem. Întotdeauna mi-a plăcut să câştig, aşa e, şi sper că şi pe 14 voi câştiga”.

Dedu este mulţumit de ceea ce a realizat.

”Dacă este să îmi reproşez ceva este faptul că nivelul meu şi al echipei mele de a fi ”Nostradamus” nu este atât de ridicat. Banii din conturi nu puteau asigura decât salariile din FRH decât pentru o lună şi jumătate. Antrenorii din centrele naţionale nu erau plătiţi, diferite datorii către terţi, contractele de parteneriate erau cu banii închişi. Mi-a luat cel puţin doi ani de zile să reuşesc să redresez şi să fiu cât de cât sustenabil pe plan finaniar”, a mai spus Dedu.

Narcisa vine însă cu alte obiective.

”Dezvoltarea handbalului la nivelul copiilor şi juniorilor, dezvoltarea handbalului de performanţă. Consider că e nevoie să ne aplecăm mult mai mult la tot ceea ce înseamnă handbal juvenil. E oportun să introducă şi handbalul o regulă cum a introdus fotbalul, să avem iîn teren un jucător sub 21 de ani. Trebuie să ne gândim foarte bine dacă vrem să mai avem echipe naşionale, consider că trebuie să facem ceva în acest sens”, a concluzionat Narcisa Lecuşanu.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: narcisa lecusanualexandru dedufrhalegeri frh,  

viewscnt
Articole similare