Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Andrei Chindriş, înlocuitorul lui Planic la FCSB, a semnat! Anunţul oficial: "E ca Gică Popescu"

BREAKING NEWS | Andrei Chindriş, înlocuitorul lui Planic la FCSB, a semnat! Anunţul oficial: "E ca Gică Popescu"

FC Botoșani

Comentarii

Fundaşul Andrei Chindriş, pe care Gigi Becali îl consideră înlocuitorul lui Bogdan Planic la FCSB, a semnat prelungirea contractului cu FC Botoşani, a anunţat antrenorul echipei moldave.

Dorit cu insistenţă de Gigi Becali la FCSB, internaţionalul de tineret s-a ales cu o mărire de salariu la FC Botoşani şi va rămâne deocamdată sub comanda lui Marius Croitoru. Anunţul a fost făcut chiar de către Marius Croitoru, care îl aseamănă pe tânărul fundaş cu Gică Popescu.

"Dacă vine şi are o ofertă de nerefuzat nu mă pot opune. Dar mie domnul Iftime mi-a promis atunci când am semnat şi am preluat funcţia de antrenor că în acest an vom încerca sa construim o echipă.

Ca profil îl asemăn mult cu Gică Popescu, dar păstrând proporţiile că Gică Popescu e inegalabil. A semnat mărire de salariu şi mărire de contract. Prelungire", a declarat Marius Croitoru, la Telekom Sport.

Marius Croitoru a avut mare încredere în Andrei Chindriş încă din vară, atunci când i-a făcut loc în echipa tânărului fundaş.

"Eu am fost cel care am propus ca Burcă să plece, nu neapărat Burcă. Era nevoie ca un jucător tânăr să crească lângă un jucător cu experienţă. Iar marja de creştere a lui Chindriş era mult mai mare decât a celorlalţi doi. Un jucător precum Chindriş este o crimă să nu joace la Botoşani. Pentru că acest copil ne poate garanta viitorul 100%. Cei care l-au adus au fost inspiraţi. Cred că Toni Heleşteanu sau Cornel Sfaiţer l-au adus.

Atunci când am hotărât ca unul din cei doi să plece, că era un cuplu sudat, practic, din punctul meu de vedere, cel mai bun din România la momentul respectiv, am făcut acest lucru pentru el. Să îi pot da minute să joace şi drept dovadă s-a şi adeverit ceea ce am spus. Chiar dacă am vândut un jucător pe bani mai puţini, diferenţa o vom găsi în transferul acestui copil. Are nevoie de jocuri, este prea crud acum ca să poată face pasul la o echipă mare precum Steaua sau o echipă din străinătate", a mai spus Croitoru.

Gigi Becali nu renunţă la transferul lui Andrei Chindriş la FCSB

Bogdan Planic va intra în ultimele şase luni de contract şi nu sunt semne că ar dori să-şi prelungească înţelere. Mai ales că Gigi Becali nu pare să lase prea mult de la el. Patronul FCSB nu vrea să rămână însă descoperit şi s-a orientat către un fundaş central care a devenit titular la naţionala de tineret.

Andrei Chindriş are 20 de ani, joacă la FC Botoşani şi Gigi Becali a recunoscut că a avut deja câteva discuţii cu Valeriu Iftime.

"Am discutat şi cu Vintilă despre situaţia lui Planic şi i-am zis ce să îi transmită. Planic rămâne la noi doar dacă acceptă contractul pe care eu îl ofer, nu cum vrea el. Am discutat cu Iftime de la Botoşani despre Chindriş, însă tot nu vrea să mi-l dea. Îl mai las o perioadă, să zicem până în iarnă", spunea Gigi Becali pentru ProSport.ro.

Valeriu Iftime a recunoscut negocierile cu Gigi Becali, dar a precizat că Andrei Chindriş are şi oferte din străinătate:

”Eu am vorbit cu Gigi Becali şi i-am explicat din nou cum stă situaţia cu Andrei Chindriş. I-am spus clar că ţin destul de mult la un jucător de nici 21 de ani. I-am zis că am şi alte oferte pentru Chindriş, iar una este foarte bună. Mi-a venit recent o propunere de transfer pentru Andrei de la un club din Germania. La această oră cota lui Chindriş este în creştere, deoarece a devenit titular la U21”, a spus Iftime pentru ProSport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare