Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Bogdan Andone şi-a anunţat demisia: "Doar Becali decide la FCSB, plec!"

BREAKING NEWS | Bogdan Andone şi-a anunţat demisia: "Doar Becali decide la FCSB, plec!"

FCSB

Comentarii

Bogdan Andone a anunţat, joi seară, la finalul meciului cu Alashkert, că demisionează din funcţia de antrenor al echipei FCSB.

"Ca jucător, am fost serios şi aşa vreau să rămân şi ca antrenor. Nu accept ca pe un teren de fotbal să fiu huiduit pentru nişte decizii pe care nu le iau eu. Am încercat să-i spun patronului despre problemele din ultima perioadă, dar e echipa lui şi doar el decide. Nu ţin de scaun, nu mă interesează banii, mă interesează să-mi fac meseria. Credeam că putem colabora până la un anumit punct, dar se pare că nu este aşa.

Mă opresc aici. Vreau să le mulţumesc jucătorilor, sunt nişte jucători cu caractere deosebite şi vreau să le transmit că pot califica această echipă în grupele Europa League. Nu am vrut să las echipa după meciul cu Botoşani, era o perioadă destul de scurtă până la meciul din Europa League, aşa că am încercat să rămân focusat pe acest meci pentru a obţine calificarea", a spus Bogdan Andone, la conferinţa de presă.

FCSB a fost învinsă, joi, la Giurgiu, cu scorul de 3-2 (3-1), de Alaşkert Erevan, în manşa secundă a turului al doilea preliminar al Ligii Europa. În tur, FCSB s-a impus cu 3-0 şi, în faza următoare, va evolua cu echipa cehă Mlada Boleslav, primul meci disputându-l pe teren propriu, la 8 august, iar returul al 15 august.

Au marcat: Tănase '10 (p), Coman '59 / Marmentini '23, '28 (p), Galvao '45

În minutul 28, Bălaşa l-a faultat în poziţie de ultim apărător pe Galvao. Arbitrul a considerat că infracţiunea a fost în careu şi a dictat penalti, arătându-i cartonaşul roşu jucătorului român. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Marmentini.

Afla mai multe despre: andone 

viewscnt
Articole similare