Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS Borja Valle a semnat cu o formaţie din Spania. Clubul a anunţat oficial mutarea

BREAKING NEWS Borja Valle a semnat cu o formaţie din Spania. Clubul a anunţat oficial mutarea

Fotbal

Comentarii

Fostul atacant al echipei Dinamo, spaniolul Borja Valle, este noul jucător al echipei Real Oviedo.

Dorit şi de Tenerife sau Real Zaragoza, Borja Valle, fostul atacant al celor de la Dinamo, a semnat cu Real Oviedo.

Gruparea spaniolă a anunţat oficial mutarea în cursul zilei de miercuri. Pentru Borja Valle, transferul la formaţia asturiană înseamnă de fapt o revenire pe Carlos Tartiere. El a mai jucat la Oviedo între 2014 şi 2016, perioadă în care a marcat de 15 ori.

 

 

Oviedo este patronată de unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume

Probabil că Real Oviedo nu spune chiar atât de multe iubitorilor fotbalului din România. Ceea ce puţină lume ştie este că gruparea de pe Carlos Tartiere este patronată de unul dintre cei mai bogaţi oameni ai lumii.

Los Azules se află sub patronatul Grupului Carso, un conglomerat cu sediul central în New Mexico, fondat şi condus de Carlos Slim. Recent, multi miliardarul i-a cedat grupul lui Carlos Slim Domit, fiul său cu Soumaya Domit.

Carlos Slim are o avere de 50 de miliarde de euro potrivit presei mexicane. CEO la Telmex, America Movil şi Grupo Corso, Carlos Slim (80 de ani) nu a investit insă prea mult la Real Oviedo. Deşi are o forţă financiară incredibilă, Carlos Slim s-a mulţumit să salveze clubul de la faliment. Timp de trei ani, Carlos Slim a fost cel mai bogat om al lumii, iar presa spaniolă scrie că magnatul nu are intenţia de a investi în fotbal, ci mai degrabă de a menţine pe linia de supravieţuire gruparea aragonesă. Totuşi, în noiembrie, Merca.es a anunţat că Slim a injectat 20 de milioane de euro în club.

Afla mai multe despre: borja valle 

viewscnt
Articole similare