Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Campionatul Olandei a luat sfârşit! Ajax nu a primit titlul, deşi conducea în clasament. Ce se întâmplă cu echipele din zona retrogradării

BREAKING NEWS | Campionatul Olandei a luat sfârşit! Ajax nu a primit titlul, deşi conducea în clasament. Ce se întâmplă cu echipele din zona retrogradăriigalerie foto
Comentarii

Răzvan Marin nu a cucerit titlul în Eredivisie, în timp ce Tudor Băluţă nu a retrogradat cu ADO Den Haag, după ce conducătorii fotbalului olandez au decis oprirea campionatului. În ediţia 2019-2020, Olanda nu şi-a desemnat campioana, iar ultimele două clasate nu au retrogradat.

Eredivisie s-a oprit în etapa cu numărul 26, din cauza pandemiei de coronavirus. Federaţia olandeză a hotărât să oprească în acest punct campionatul, după ce prim-ministrul Mark Rutte a decis interzicerea meciurilor până în septembrie. Decizia a fost anunţată de federaţia olandeză, în urma voturilor cluburilor.

Astfel, ierarhia din momentul întreruperii campionatului se va păstra. Ajax s-a calificat automat în grupele Champions League, în timp ce AZ Alkmaar, echipa de pe locul secund, va intra în preliminariile Champions League, în turul secund.

Feyenoord merge direct în grupele Europa League, în timp ce PSV şi Willem II vor juca în preliminarii.

De asemenea, ADO Den Haag şi RKC Waalwijk rămân în prima ligă, deşi se aflau pe poziţii retrogradabile.

 

 

 

Afla mai multe despre: ajaxeredivisie 

viewscnt
Articole similare