Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Carlo Ancelotti a revenit la Real Madrid! Italianul a fost anunţat oficial ca antrenor al formaţiei madrilene

BREAKING NEWS | Carlo Ancelotti a revenit la Real Madrid! Italianul a fost anunţat oficial ca antrenor al formaţiei madrilene

Real Madrid

Comentarii

Antrenorul italian Carlo Ancelotti este noul antrenor al lui Real Madrid. El îl înlocuieşte în funcţie pe Zinedine Zidane

UPDATE 20:20 A venit şi comunicatul oficial al lui Everton. Site-ul oficial al clubului oferă şi prima reacţie a italianului: ”Vreau să mulţumesc conducerii clubului şi tuturor fanilor pentru suporterul extraordinar pe care mi l-au oferit în această perioadă. Am un respect deosebit pentru club şi sper din suflet să reuşească în viitor, în toate oportunităţile care se vor ivi de aici încolo. M-am bucurat să fiu aici, dar mi s-a prezentat o propunere neaşteptată şi care consider că este mutarea potrivită pentru cariera mea, dar şi pentru familia mea” a spus Ancelotti. Everton confirmă că va începe căutările pentru a aduce un nou antrenor în următoarele ore. 


UPDATE 20:00 Carlo Ancelotti a fost confirmat în funcţia de antrenor principal al lui Real Madrid

”Real Madrid comunică faptul că noul antrenor al echipei este Carlo Ancelotti pentru următoarele trei sezoane. În cursul zilei de mâine va avea loc actul oficial protocolar alături de preşedintele Florentino Perez la Ciudad Real Madrid. Ulterior, Carlo Ancelotti va fi prezent în faţa presei pentru declaraţii oficiale de la ora 19:00”

 

 


Anunţul sosirii lui Ancelotti, 61 de ani, încă sub contract cu Everton, până în 2024, va fi făcut în următoarele ore, a precizat sursa citată. Se pare că tehnicianul italian şi-ar fi reziliat deja contractul cu gruparea engleză şi nu va pune condiţii care să împiedice numirea sa la Real Madrid. Real Madrid a mai testat pistele Antonio Conte, Mauricio Pochettino şi Raul, dar a optat în cele din urmă pentru experienţa lui ”Carletto”. Reputatul tehnician italian va parafa o înţelegere pe trei ani, anunţă jurnaliştii spanioli.

Italianul a mai antrenat echipa din capitala Spaniei, între 2013 şi 2015, când i-a succedat lui Jose Mourinho. Sub conducerea lui Ancelotti, Real a câştigat a zecea oară Liga Campionilor (după o finală cu Atletico Madrid), Cupa Spaniei (într-o finală cu FC Barcelona), Supercupa Europei (în faţa FC Sevilla) şi Cupa Mondială a cluburilor. Numai în campionat, rezultatele au fost mai slabe, doar locul 3 în sezonul 2013/2014 şi locul 2, în ediţia următoare.

De atunci, el a mai antrenat Bayern Munchen (iulie 2016-septembrie 2017), Napoli (iulie 2018-10 decembrie 2019). Din 22 decembrie 2019, Ancelotti o pregăteşte pe Everton, cu care a terminat sezonul 2020/2021 pe locul 10 în clasamentul Premier League.

El a mai antrenat echipele Reggiana, Parma, Juventus, Milan, Chelsea şi PSG.

La Real, Ancelotti îi va lua locul francezului Zinedine Zidane, care a părăsit clubul după un sezon în care Real Madrid nu a obţinut niciun trofeu.

Afla mai multe despre: carlo ancelotti 

viewscnt
Articole similare