Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Claudiu Keşeru, transferul carierei la 33 de ani! Ofertă de ultim moment de la o superputere din Europa

BREAKING NEWS | Claudiu Keşeru, transferul carierei la 33 de ani! Ofertă de ultim moment de la o superputere din Europa

Stranieri

Comentarii

Claudiu Keşeru (33 de ani) poate prinde un transfer important pe final de carieră. Golgheter la Ludogoreţ, în Bulgaria, atacantul român e dorit în Turcia, de Beşiktaş, anunţă presa din "Ţara Semilunei".

Keşeru, dorit de Beşiktaş

Keşeru rupe plasele în Bulgaria, la Ludogoreţ, iar românul poate fi protagonistul unui transfer-bombă în această iarnă. Atacantul a intrat în ultimele şase luni de contract în Bulgaria, iar jurnaliştii turci scriu că a intrat pe lista lui Beşiktaş. Turcii de la ajansspor.com scriu despre interesul fostei campioane a Turciei pentru triplul campion al Bulgariei şi golgheterul lui Ludogoreţ în acest sezon, în toate competiţiile.

Beşiktaş ar putea fi a opta echipă din cariera lui Cladiu Keşeru, după FC Nantes, FC Libourne, Tours FC, SCO Angers, SC Bastia, FCSB şi Al-Gharafa.

Claudiu Keşeru s-a transferat la Ludogoreţ acum patru ani şi jumătate, iar de atunci a strâns cifre uluitoare. A jucat alături de bulgari în Liga Campionilor şi Europa League, a strâns 190 de meciuri, a marcat de 112 ori şi a oferit 31 de pase de gol. De la transferul la sud de Dunăre, Keşeru a cucerit de două ori titlul de golgheter al campionatului bulgar.



În sezonul trecut, Claudiu Keşeru a marcat de 15 ori şi a livrat trei pase de gol în 26 de meciuri din toate competiţiile.

  • 3,25 milioane de euro este cota de piaţă a lui Claudiu Keşeru, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: claudiu keserutransferbesiktasoferta 

viewscnt
Articole similare