Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Cosmin Contra a suferit un atac de panică! "Infarct am crezut". Ce s-a întâmplat cu antrenorul lui Dinamo şi în ce stare e

BREAKING NEWS | Cosmin Contra a suferit un atac de panică! "Infarct am crezut". Ce s-a întâmplat cu antrenorul lui Dinamo şi în ce stare e
Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a ajuns la capătul puterilor. Situaţia din "Ştefan cel Mare" l-a afectat şi din punct de vedere medical. Tehnicianul a dezvăluit că a suferit un atac de panică, completând cu "am crezut că fac infarct".

Dinamo suferă fără banii promişi de investitorii străini reprezentaţi de Pablo Cortacero. Jucătorii şi angajaţii sunt neplătiţi, iar clubul va rămâne şi fără antrenorul Cosmin Contra. Acesta încă e în căutarea unei metode de scăpare de la Dinamo. 

Problemele medicale l-au determinat pe Cosmin Contra să se oprească. Ce i s-a întâmplat antrenorului de la Dinamo

Presiunea şi problemele pe care le-a avut de gestionat în ultimele luni l-au afectat pe Cosmin Contra. Antrenorul lui Dinamo a fost invitat în platoul Telekom Sport, alături de Basarab Panduru, şi a discutat despre situaţia de la Dinamo. 

Printre altele, Cosmin Contra a susţinut că ultima perioadă l-a afectat din punct de vedere medical. Tehnicianul a suferit un atac de panică, iar acela a fost momentul în care a ales să renunţe definitiv la aventura din "Ştefan cel Mare":

"În două luni de zile am îmbătrânit cât nu am îmbătrânit în 10 ani pe banca celorlalte echipe. Am avut un atac de panică, am crezut că fac infarct, a fost pe bază de stres, într-o seară. Limita a fost aici. Nu vreau să fie o scuză asta. Simt că mental şi fizic nu mai pot să dau ce pot să dau. Prefer să mă dau la o parte, e mai corect lucrul ăsta. Eu am fost mai mult speriat, nu s-a întâmplat nimic. Sunt singur aici. Eram singur acasă, dar nu e un episod... Simt eu că sunt obosit din toate punctele de vedere. Dorm, dar... Dorm, dorm", a declarat Cosmin Contra pentru Telekom Sport.  

Cosmin Contra plecă de la Dinamo

De-a lungul ultimelor săptămâni, Cosmin Contra şi-a cerut doar salariile restante pentru a pleca de la Dinamo, dar Pablo Cortacero şi conducerea şi-ar fi dorit ca antrenorul să-şi dea demisia, pentru a achita clauza de reziliere a contractului, care e de peste 200.000 de euro. 

Cosmin Contra a înştiinţat clubul Dinamo, prin avocatul său, în privinţa salariilor restante. Clubul are timp până marţi pentru a răspunde şi pentru a-i vira banii ceruţi. 

 

Afla mai multe despre: cosmin contradinamocosmin contra atac de panicacosmin contra infarct 

viewscnt
Articole similare