Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Cristiano Bergodi şi-a anunţat demisia de la Universitatea Craiova! De ce a ales să facă acest pas

BREAKING NEWS | Cristiano Bergodi şi-a anunţat demisia de la Universitatea Craiova! De ce a ales să facă acest pas
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Cristiano Bergodi, a anunţat că sunt şanse mari să-şi prezinte demisia de la echipă. Italianul a părut descumpănit la finalul înfrângerii cu Chindia Târgovişte, scor 1-0.

Universitatea Craiova a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Chindia Târgovişte, în etapa a X-a a Ligii I, fiind a doua înfrângere a campionatului pentru olteni: 

"Am jucat slab, e cel mai urât meci. Nu ştiu ce se întâmplă. Sincer, nu aveam nevoie de un pas înapoi. Cu tot respectul pentru Chindia, că a avut ocazii, s-a apărat bine, dar am avut un joc confuz. Eu sunt antrenorul şi eu sunt vinovat", a declarat Cristiano Bergodi.  

Cristiano Bergodi: "Am probleme. Probabil că 100% îmi dau demisia"

Antrenorul lui U Craiova a anunţat că sunt şanse mari pentru a părăsi echipa, deşi se află pe primul loc în Liga 1. 

"Nu am găsit soluţii pentru a intra bine în careu. Ivan a avut o cazie bună, dar am jucat haotic şi nu am jucat bine. S-a văzut. Jucătorii cu un anumit nivel au lipsit. Eram convins că cine intră va juca bine. Probabil că eu port vina acestei înfrângeri. Vedem. Mă gândesc să îmi dau demisia, vedem în zilele următoare. Am şi probleme. Poate că s-a văzut şi în jocul echipei. Jucătorii nu au nicio vină. În primul rând, antrenorul e de vină. 

E bine că echipa e pe primul loc. Probabil că 100% îmi dau demisia. Da, asta e hotărârea"a mai spus antrenorul italian. 

Cu Cristiano Bergodi, U Craiova s-a lupta până la finalul sezonului trecut pentru titlul Ligii 1, dar l-a pierdut în faţa lui CFR Cluj. 

Tot cu antrenorul italian pe bancă, Universitatea Craiova a fost eliminată ruşinos din preliminariile Europa League, în faţa lui Lokomotiv Tbilisi. 

Afla mai multe despre: cristiano bergodiu craiovauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare