Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | CSM Bucureşti are un nou antrenor. Şi-a propus să câştige Liga Campionilor în acest an

BREAKING NEWS | CSM Bucureşti are un nou antrenor. Şi-a propus să câştige Liga Campionilor în acest an

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti va dezvălui în cursul acestei zile numele noului său antrenor principal, după ce săptămâna trecută s-a despărţit de Helle Thomsen.

UPDATE 15:19 Per Johansson a confirmat pentru presa din Suedia că a semant cu CSM Bucureşti. Noul antrenor al ”tigroaicelor” şi-a propus să câştige Liga Campionilor:

”Există puţine ocazii pentru un antrenor să câştige Liga Campionilor. CSM Bucureşti este unul dintre cele mai bune cluburi din lume. Orice altceva decât medalia de aur în Liga Campionilor este un eşec. Nimeni nu ascunde asta în România. Pentru a primi şansa de a dansa din nou pe cea mai importantă scenă am decis să accept oferta de la CSM. Când mi s-a spus că am ocazia să-mi aduc întreaga familie în România, am simţit că este o misiune pe care nu pot să o refuz”, a declarat Per Johansson.


Conducerea clubului a negociat cu Per Johansson, Thomas Ryde şi Gustav Gjekstad. Dintre aceştia, Ryde a refuzat oferta. Astfel, se va alege un nume dintre Johansson şi Gjekstad.

Johansson, selecţionerul naţionalei din Muntenegru, a mai antrenat-o pe CSM preţ de câteva luni anul trecut, cu el pe bancă, bucureştencele terminând pe locul 3 Final Four-ul Ligii Campionilor.

Gjekstad a pregătit-o ultima dată pe Larvik. 


Antrenorul Helle Thomsen a fost demisă de la cârma campioanei la handbal feminin, CSM Bucureşti, daneza confirmând decizia clubului în presa din ţara natală. Campioana României nu a făcut vreun anunţ oficial.

”Ştiam deja că voi fi demisă înaintea meciului de astăzi (în Liga Naţională, cu CSM Bistriţa, scor 30-23 – n.r.). Ştiam că există un astfel de paragraf în contract, aşa că demisia nu a venit ca un şoc. Am pierdut anumite meciuri în Liga Campionilor şi nu am jucat prea bine în toate meciurile. Clubul a vrut să facă o schimbare înaintea meciului din sferturile Ligii, aşa că accept asta”, a spus Helle Thomsen, vineri seară, pentru televiziunea daneză TV2.

CSM Bucureşti nu a făcut un anunţ oficial până la ora transmiterii acestei ştiri.

CSM Bucureşti va juca în sferturile Ligii Campionilor cu Metz Handball, în 6 aprilie pe teren propriu şi în 15 aprilie în deplasare, pentru calificarea în Final Four.

Afla mai multe despre: csm bucuresticristina neaguhandbalprimarie 

viewscnt
Articole similare