Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Dan Petrescu a bătut palma cu Kayserispor, iar turcii susţin că totul e oficial! Când va conduce "Bursucul" primul antrenament

BREAKING NEWS | Dan Petrescu a bătut palma cu Kayserispor, iar turcii susţin că totul e oficial! Când va conduce "Bursucul" primul antrenament

Campionate

Comentarii

Dan Petrescu (52 de ani) nu duce lipsă de oferte după despărţirea de CFR Cluj. "Bursucul" e dorit de Kayserispor, formaţia turcă la care joacă Denis Alibec, Cristian Săpunaru sau Silviu Lung Jr., conform presei din Turcia.

UPDATE 19:26 - Presa din Turcia susţine că Dan Petrescu a preluat oficial pe Kayserispor, după ce a semnat contractul, lipsind doar anunţul de pe reţelele sociale care să confirme că "Bursucul" a fost numit antrenorul lui Săpunaru, Lung Jr. şi Alibec. Conform presei din Turcia, Dan Petrescu se va duce în Turcia miercuri pentru a fi oficializată mutarea, iar joi va conduce primul antrenament, susţin cei de la kayseriilkhaber.com.tr.


Aflată într-o situaţie grea în clasament, Kayserispor caută să schimbe antrenorul şi se pare că îl vor pe Dan Petrescu, potrivit cotidianul Ajansspor. Totuşi, nimic nu e sigur, chiar dacă turcii scriu că fostul antrenor al CFR-ului e aşteptat la negocieri. Despre Dan Petrescu s-a mai spus că e dorit de Al Nasr, Celtic, Ludogoreţ sau în Rusia, la ŢSKA Moscova sau Lokomotiv Moscova, dar până acum nimic nu s-a concretizat.

Turcii anunţă că Petrescu e aşteptat să-şi negocieze contractul cu Kayserispor, care l-a dat afară pe Samet Ayaba. "SuperDan" a fost recomandat de Marius Şumudică la Kayseri: „Kayserispor a început discuţiile cu antrenorul român Dan Petrescu, după ce şi-a despărţit căile de Samet Aybaba”, anunţă Aajansspor.



Dan Petrescu şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj pe 20 noiembrie 2020, iar locul acestuia pe banca tehnică a campioanei României a fost luat de Edi Iordănescu.

La Kayserispor, Dan Petrescu ar urma să-i aibă sub comandă pe Cristi Săpunaru, Silviu Lung Jr. şi Denis Alibec.

Afla mai multe despre: dan petrescu oferta kayserisporkayserispor oferta dan petrescudan petrescu oferta kayserisporkayserispor negocieri dan petrescu 

viewscnt
Articole similare