Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Deian Sorescu, dat afară din lot de Mircea Rednic: "Este o săptămână de meditaţie"

BREAKING NEWS | Deian Sorescu, dat afară din lot de Mircea Rednic: "Este o săptămână de meditaţie"
Comentarii

Mircea Rednic (59 de ani) a luat decizia de a-l da afară din lot pe Deian Sorescu (24 de ani), fostul căpitan al echipei Dinamo. Sorescu va lipsi o săptămână de la antrenamente, conform deciziei "Puriului", care a fost dezamăgit de lipsa de implicare a jucătorului crescut la Timişoara.

Deian Sorescu, dat afară din lot de Mircea Rednic: "Este o săptămână de meditaţie"

Deian Sorescu îşi va lua o "vacanţă" de o săptămână, după ce Mircea Rednic a decis să-l dea afară de la antrenamente, potrivit ProSport. Mircea Rednic a anunţat că i-a dat o săptămână de "meditaţie" lui Sorescu, care l-a dezamăgit prin lipsa de implicare din ultimele meciuri.

Iuliu Mureşan, administratorul special al lui Dinamo, a anunţat că Dinamo n-are de gând să renunţe aşa de uşor la Sorescu şi că vrea bani mulţi pe transferul său: „Nu ne permitem să renunţăm la Sorescu, e un jucător emblematic în acest moment pentru Dinamo, e golgeterul echipei, a produs 6 dintre cele 8 puncte acumulate de noi.

A avut cu Rednic o discuţie în vestiar şi va lipsi câteva zile de la antrenamente. Nu e nimic grav, noi sperăm să-l transferăm pe bani mulţi în iarnă. E şi dorinţa lui să plece în iarnă, şi a noastră, pentru că avem nevoie de bani”, a declarat Mureşan pentru gsp.ro.

Mircea Rednic, nemulţumit de Sorescu

După înfrângerea cu Sepsi, 1-4 la Sf. Gheorghe, Mircea Rednic i-a atras atenţia lui Deian Sorescu: „Dacă zic ceva, se spune că Rednic îl critică... El trebuie să se gândească foarte bine! Felul de a fi, de a nu te implica, doar să fii în teren... El are de pierdut. A pierdut echipa naţională şi nu ştiu ce o să mai fie. Nu e un reproş, e un sfat. Dinamo nu stă nici în Deian, nici în altcineva. O să vină şi alţi jucători. Dacă nu vrea să se implice şi se gândeşte să plece, să vedem unde o să plece în iarnă”, a declarat „Puriul”.

Afla mai multe despre: mircea rednicdeian sorescudinamo 

viewscnt
Articole similare