Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Dezvăluirea lui Contra despre Chiricheş: "Trece printr-o perioadă foarte grea!" Ce se întâmplă cu căpitanul naţionalei la Napoli

BREAKING NEWS | Dezvăluirea lui Contra despre Chiricheş: "Trece printr-o perioadă foarte grea!" Ce se întâmplă cu căpitanul naţionalei la Napoli

Stranieri

Comentarii

Selecţionerul Cosmin Contra a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre situaţia lui Vlad Chiricheş, care nu a mai jucat pentru Napoli de mai bine de două luni.

Căpitanul echipei naţionale şi-a prelungit contractul cu gruparea din Serie A la începutul lunii martie, însă Contra spune că fundaşul trece printr-o perioadă extrem de dificilă.

Vrea să fie la 100% din septembrie

Chiricheş a fost ţinut pe bară în ultimele luni de o accidentare la bicepsul femural, însă are în continuare şi probleme la umăr, iar Contra spune că fundaşul va fi nevoit să se opereze. Fostul jucător al Stelei s-a înţeles cu şefii lui Napoli să intre la cuţit încă din timpul sezonului, dar acest lucru se va întâmpla doar dacă napoletanii vor pierde orice şansă la titlu în Serie A. Planul e ca Chiricheş să se refacă în totalitate până la startul sezonului viitor, astfel încât să ajute naţionala în meciurile din Liga Naţionilor şi să poată juca fără probleme pentru Napoli în stagiunea viitoare.



"E o perioadă grea. Trece printr-o perioadă foarte grea, mai ales că din ce am vorbit cu el ultima oară ar trebui să se opereze şi la umăr. Dacă vor pierde orice şansă la titlu am înţeles că va face operaţia la umăr şi sperăm să-l avem la începutul campaniei pentru Liga Naţiunilor", a declarat Contra pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: vlad chirichescontra,  

viewscnt
Articole similare