Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Este oficial! Sergio Aguero a semnat cu Barcelona

BREAKING NEWS | Este oficial! Sergio Aguero a semnat cu Barcelona

Transferuri

Comentarii

În cursul zilei de luni, Barcelona a anunţat oficial transferul lui Sergio Kun Aguero pe Camp Nou.

Unul dintre cele mai prost ţinute secrete din fotbal a fost confirmat, Sergio Aguero fiind anunţat oficial ca jucătorul Barcelonei. Argentinianul părăseşte Premier League-ul ca o adevărată legendă, după 184 de goluri în 275 de apariţii, cele mai multe reuşite de un jucător străin. În toate competiţiile, acesta a punctat de 260 de ori în 390 de partide.

Argentinianul o părăseşte pe City după 10 ani petrecuţi pe Etihad, în care a fost talismanul echipei şi a creat istorie. Aguero a marcat golul dramatic din ultimele minute ale ultimei etape a sezonului 2011/2012, care i-a adus echipei din Manchester primul titlu din 1968 până atunci, la golaveraj, în faţa rivalei United.

Sergio Aguero a semnat cu Barcelona

În deceniul petrecut pe Etihad, Aguero a ridicat cinci titluri, şase Cupe ale Ligii, o Cupă a Angliei şi un titlu de golgheter. Argentinianul spunea, faimos, că nu va pleca din Manchester până când City va ridica Champions League-ul. Însă, ajunşi în finală în actualul sezon, colegii săi nu i-au putut oferi un rămas bun precum merita şi au pierdut.

”FC Barcelona şi Kun Aguero au ajuns la o înţelegere ca jucătorul să se alăture clubului, când îi va expira contractul cu Manchester City, pe 1 iulie. Jucătorul va semna un contract valabil până la finalul sezonului 2022/2023, iar clauza sa de reziliere va fi de 100 de milioane de euro”, informa clubul catalan.

Astfel, Aguero revine în Spania după 10 ani, când o părăsea pe Atletico Madrid pentru a merge în Anglia. În vârstă de 33 de ani, acesta nu reprezintă un transfer de viitor pentru Barca, ci doar un mod de a îl ţine pe Messi fericit şi la club.

Conducerea catalanilor l-a înfuriat pe starul său când l-a dat afară pe Suarez, împingându-l spre Atletico, pe motivul vârstei. Acum, un jucător ce este cu doar un an mai tânăr ca atacantul lui Simeone, vine pe Camp Nou, iar acesta este finul lui Messi.

 

 

Afla mai multe despre: aguero barcabarcelonasergio aguerotransfer aguerotransfer aguero barca 

viewscnt
Articole similare