Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Gareth Bale s-a retras din fotbal! Scrisoarea publicată pe reţelele sociale

BREAKING NEWS | Gareth Bale s-a retras din fotbal! Scrisoarea publicată pe reţelele sociale
Comentarii

Gareth Bale (33 de ani) a anunţat, luni, că se retrage din activiate, printr-o scrisoare postată pe reţelele sociale.

După doar şase luni de la transferul în SUA, la Los Angeles FC, Gareth Bale şi-a anunţat retragerea, la o vârstă la care mulţi alţii continuă să joace. Chinuit de multe accidentări în ultimii, Bale s-a decis să agaţe ghetele în cui.

BREAKING NEWS | Gareth Bale s-a retras din fotbal! Scrisoarea publicată pe reţelele sociale

Abia transferat în SUA, MLS, în iulie 2022, Gareth Bale a luat o decizie surprinzătoare, având în vedere vârstă.

Printr-o scrisoare postată pe reţelele sociale, galezul a anunţat că e gata să agaţe ghetele în cui, deşi mai avea jumătate de an de contract cu Los Angeles FC.

"După consideraţie îndelungă şi atentă, îmi anunţ retragerea imediată din fotbal, la nivel de club şi naţională. Mă simt foarte norocos că mi-am împlinit visul de a face sportul pe care-l iubesc. La nivel înalt timp de mai mult de 17 ani (...) Merg mai departe în următorul capitol din viaţa mea! O vreme de tranziţie şi schimbare, oportunitate pentru o nouă aventură", se arată în scrisoarea lui Gareth Bale.

Gareth Bale a câştigat cinci Ligi ale Campionilor, patru Mondiale ale Cluburilor, trei Supercupe ale Europe, trei titluri de campion în Spania, o Cupă a Spaniei şi trei Supercupe ale Spaniei, dar şi o CUpă a Ligii Angliei. Galezul şi-a mai trecut un trofeu în palmares la ultima echipă din carieră, campionatul din MLS cu LA FC.

Bale a fost declarat de şase ori fotbalistului anului în Ţara Galilor.

Southampton, Tottenham, Real Madrid şi Los Angeles FC au fost echipele din Cv-ul de fotbalist profesionist al lui Gareth Bale.

Afla mai multe despre: gareth baleretragereoficialgareth bale s-a retras 

viewscnt
Articole similare