Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Gică Hagi a făcut pasul în spate la Viitorul: "Am decis să mă retrag din funcţia de manager al echipei"

BREAKING NEWS | Gică Hagi a făcut pasul în spate la Viitorul: "Am decis să mă retrag din funcţia de manager al echipei"

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a anunţat, prin intermediul site-ului fcviitorul.ro, că renunţă la funcţia de manager al echipei de seniori FC Viitorul Constanţa. "Regele" rămâne în club, dar caută un alt conducător, care să-i ia locul în funcţia menţionată.

Gică Hagi nu mai e manager la Viitorul Constanţa

A doua zi după înfrângerea drastică suferită împotriva lui Sepsi, scor 3-0, Gică Hagi a făcut un anuţ surprinzător. "Regele" nu mai e manager-ul echipei de seniori, după şase ani petrecuţi în funcţie, dar susţine că rămâne în cadrul academiei care-i poartă numele. 

Noul manager al Viitorului va fi decis de Gică Hagi şi de preşedintele clubului, Gică Popescu:

"Astăzi, 2 august 2020, am decis să mă retrag din funcţia de manager al echipei de seniori FC Viitorul Constanţa, de pregătirea căreia m-am ocupat în perioada septembrie 2014 - 01 august 2020 şi alături de care am trăit, pe banca tehnică, cele mai frumoase momente din această carieră prin câştigarea campionatului României, a Cupei României şi Supercupei României.

Voi rămâne în continuare în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde alături de directorul tehnic voi coordona conceptul tehnic al Centrului de copii şi juniori.

Împreună cu preşedintele clubului va trebui să găsim în zilele următoare un nou manager tehnic pentru FC Viitorul Constanţa, pentru ca acesta să aibă timpul necesar de a-şi cunoaşte echipa, jucătorii, până la începerea noului sezon al Ligii 1", a transmis Viitorul.

Cu Gică Hagi pe banca tehnică, Viitorul a devenit campioana României în 2017, a cucerit Cupa României în 2019 şi Supercupa României în 2020.  

viewscnt
Articole similare
Anamaria Prodan și-a înnebunit fanii! Cu gândul la Reghecampf, ea apare aproape...