Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Gicu Grozav şi Iasmin Latovlevici, daţi afară de la Kisvarda! Anunţ oficial: cei doi au părăsit Ungaria fără acceptul clubului!

BREAKING NEWS | Gicu Grozav şi Iasmin Latovlevici, daţi afară de la Kisvarda! Anunţ oficial: cei doi au părăsit Ungaria fără acceptul clubului!

Stranieri

Comentarii

Gicu Grozav (29 de ani) şi Iasmin Latovlevici (33 de ani) au fost daţi afară de Kisvarda, fosta echipă a antrenorului român Vasile Miriuţă. Clubul maghiar a anunţat plecarea celor doi într-un comunicat oicial.

Grozav şi Latovlevici au plecat în România, din Ungaria, deşi clubul nu le-a permis acest lucru, din cauza pandemiei de Coronavirus. Conducătorii de la Kisvarda au spus că este vorba de un gest iresponsabil şi că prin această acţiune au pus în pericol sănătatea coechipierilor, dar şi a rudelor.

Ungaria şi-a închis graniţele. Redăm mai jos comunicatul clubului maghiar.

„Cei doi jucatori au călatorit în România făra permisiunea noastră. Nu este doar o încălcare a regulamentului intern al clubului, dar şi a contractelor, punând în pericol sănătatea coechipierilor, dar şi a rudelor lor.



În acest caz, nu putem accepta situaţii care pun clubul într-o situaţie riscantă. Iresponsabilitatea lor nu corespunde cu aspiraţiile clubului şi cu securitatea acestuia. Toate aceste lucruri demonstrează o încălcare a contractului pe care noi nu o putem tolera.

În această situatie, oricât de mult ne-a ajutat Gheorghe Grozav în trecut, gestul este de neiertat. îi multumim pentru ce a făcut pentru noi, nu îi luăm meritele. Iasmin Latovlevici încă nu a avut ocazia să joace”
, au scris cei de la Kisvarda în comunicatul oficial.

Afla mai multe despre: latovlevicigrozavkisvarda 

viewscnt
Articole similare