Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Gigi Becali a ales: el e atacantul de titlu pentru FCSB!

BREAKING NEWS | Gigi Becali a ales: el e atacantul de titlu pentru FCSB!

FCSB

Comentarii

Gigi Becali pregăteşte transferul unui atacant cu care să-l înlocuiască pe Andrea Compagno (27 de ani), vârful pe care a plătit 1,5 milioane de euro celor de la FCU Craiova 1948, şi l-a găsit pe cel ideal! Italianul Compagno a intrat pe lista neagră a patronului "roş-albaştrilor".

Căutarea FCSB pentru un atacant marcator şi combinativ, aşa cum a descris Gigi Becali profilul celui pe care îl doreşte la echipă, s-a oprit. Vicecampioana României a ales un atacant, un străin, pe care să-l aducă la echipă în perioada de mercato care urmează să se deschidă în această iarnă.

FCSB pregăteşte o ofertă pentru atacantul ales de Gigi Becali să-l înlocuiască pe Andrea Compagno

Este vorba despre David Ankeye (21 de ani), atacantul moldovenilor de la Sheriff Tiraspol. Nigerianul este lovitura pe care o pregăteşte Gigi Becali în această iarnă, scrie site-ul playsport.ro, care anunţă că omul de afaceri din Pipera s-a decis şi vrea să facă tot posibilul pentru a obţine semnătura lui Ankeye.

FCSB pregăteşte o ofertă cu care să-i convingă pe cei de la Sheriff Tiraspol să spună "da" transferului în Bucureşti.

Sosit la Tiraspol în vara lui 2023, David Ankeye a strâns 24 de meciuri (1134 de minute) şi a marcat opt goluri, de asemenea având în cont şi două pase de gol. David Ankeye este împrumutat de Sheriff Tiraspol de la Tunisienii de la Hammam Sousse până la finalul acestui sezon.

  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui David Ankeye, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becaliofertatransferdavid ankeyesheriff tiraspol 

viewscnt
Articole similare