Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Gigi Becali a anunţat transferul lui Valentin Gheorghe la FCSB: "Edi l-a vrut foarte mult!"

BREAKING NEWS | Gigi Becali a anunţat transferul lui Valentin Gheorghe la FCSB: "Edi l-a vrut foarte mult!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) a confirmat transferul lui Valentin Gheorghe (24 de ani) de la Astra la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că Edi Iordănescu l-a dorit foarte mult pe Vali Gheorghe, care a semnat cu FCSB un contract pe o durată de cinci sezoane. Este al doilea transfer realziat de FCSB după plecarea lui Moruţan la Galatasaray.

Gigi Becali a confirmat transferul lui Valentin Gheorghe la FCSB: "Edi l-a vrut foarte mult!"

FCSB a reuşit al doilea transfer de la plecarea lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray pe 5,7 milioane de euro. După Claudiu Keşeru, Valentin Gheorghe de la Astra a fost transferat la cererea lui Edi Iordănescu (43 de ani), antrenroul FCSB. După apariţia informaţiei că Valentin Gheorghe a semnat cu FCSB, Gigi Becali a confirmat şi a spus că acesta este, de vineri, noul fotbalist al FCSB.

„De unde aţi aflat, tată, aşa de repede? Da, este adevărat. Am rezolvat acest transfer. Este al nostru pentru cinci ani. Edi l-a vrut foarte mult. Dar, hai, că mă ţineţi prea mult de vorbă. Eu trebuie să fac şi bani ca să ne meargă la toţi treaba bine la FCSB. Vorbiţi cu ai mei de la echipă după ce vor termina antrenamentul. V-am spus că Edi este acum numărul unu”, a spus Gigi Becali, conform ProSport.

Valentin Gheorghe a fost dorit de Rapid şi ambele Craiovei, a lui Mititelu şi a lui Rotaru, dar a ales să meargă la FCSB.

  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui Valentin Gheorghe în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becalivalentin gheorghetransferfcsbastra 

viewscnt
Articole similare