Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Gigi Becali a contactat un alt antrenor pentru a-l aduce la FCSB. Anunţul momentului în fotbalul românesc

BREAKING NEWS | Gigi Becali a contactat un alt antrenor pentru a-l aduce la FCSB. Anunţul momentului în fotbalul românesc

FCSB

Comentarii

George Ogăraru, fostul director al departamentului de scouting de la FC Viitorul, a făcut o dezvăluire surprinzătoare în direct la Telekom Sport.

Fostul internaţional a refuzat o ofertă de a o antrena pe FCSB, în perioada în care făcea parte din conducerea clubului lui Gheorghe Hagi. Totul s-a întâmplat înainte ca Bogdan Argeş Vintilă să semneze cu FCSB, în august 2019.

Gigi Becali l-a contactat pe George Ogăraru pentru a-l aduce la FCSB

"Au fost oferte destul de interesante, nu ştiu dacă este potrivit să le spun acum... Şi surprinzătoare. Din zona tehnică, exclusiv, ca antrenor. Din prima ligă.

Era singura ofertă pe care aş fi vrut să nu o primesc. Am avut o propunere de la FCSB, de la domnul Becali. Şi la momentul respectiv eram sub contract cu Viitorul şi niciodată nu o să las ceva pentru a merge în altă parte. M-a dorit ca antrenor, înainte să fie pus Vintilă", a declarat George Ogăraru, la Telekom Sport.

Ogăraru a dezvăluit şi motivul pentru care s-a despărţit de FC Viitorul, în această iarnă: "Am decis să plec pentru că influenţa mea la nivelul primei echipe începuse să devină nulă".

George Ogăraru s-a despărţit de FC Viitorul la începutul acestui an

Pe 5 ianuarie, fostul internaţional George Ogăraru a părăsit funcţia director de scouting şi relaţii internaţionale al FC Viitorul după un an.

"Începând de astăzi, domnul George Ogăraru nu mai este Directorul de Scouting şi Relaţii Internaţionale al FC Viitorul Constanţa. A fost decizia personală a fostului internaţional român de a nu mai continua activitatea la formaţia noastră. FC Viitorul Constanţa îi mulţumeşte pentru contribuţia pe care a avut-o la succesele echipei în anul 2019 şi îi urează mult succes în continuare!", se arată pe site-ul oficial al grupării patronate de Gheorghe Hagi.

Ogăraru, 39 de ani, a preluat această funcţie la 20 ianuarie 2019.

viewscnt
Articole similare