Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi a aterizat la Glasgow şi urmează să semneze cu Rangers FC. VIDEO | Decarul naţionalei, primit ca un adevărat star

Ianis Hagi a aterizat la Glasgow şi urmează să semneze cu Rangers FC. VIDEO | Decarul naţionalei, primit ca un adevărat star
Comentarii

Ianis Hagi a ajuns la Glasgow şi urmează să semneze cu Rangers FC, club care l-a împrumutat de la Genk.

Conform unor imagini publicate de presa scoţiană, decarul echipei naţionale a aterizat la Glasgow în această seară şi urmează să efectueze vizita medicală, înainte de a fi împrumutat de Genk la Rangers FC, acolo unde va fi antrenat de legendarul Steven Gerrard.

Ianis Hagi a fost împrumutat de Genk la Rangers până la finalul sezonului, iar presa scoţiană anunţă că mutarea ar putea deveni permanentă, dacă românul va impresiona pe Ibrox Stadium.

S-a făcut transferul lui Ianis Hagi. Decarul naţionalei, primit ca un adevărat star de jurnalişti

 

 

Ianis Hagi pleacă de la Genk după doar câteva luni

Genk a plătit patru milioane de euro în vara lui 2019 pentru transferul lui Ianis Hagi de la Viitorul, dar după doar şase luni acesta va pleca din Belgia sub formă de împrumut. Mai multe publicaţii din Belgia anunţă decizia luată în cazul lui Ianis. Sander Berge, un alt fotbalist al lui Genk, e ca şi plecat în Premier League, la Sheffield, iar următorul pe listă e mijlocaşul crescut de Gică Hagi la echipa sa.

”Se întâmplă multe la Genk în această perioadă de transferuri. După ce Sander Berge este aproape de o plecare, încă un transfer este gata să se facă. Plecarea lui Ianis Hagi pare iminentă. În România este considerat o mare promisiune, dar nu a reuşit să confirme în Belgia. Acesta ar putea ajunge în Olanda, dar nu se ştie încă la ce echipă”, scriu cei de la footnews.be, care citează Het Laatste Nieuws.

Ianis Hagi mai are contract cu Genk până în 2024 şi a jucat doar 718 minute în 19 meciuri, timp în care a marcat trei goluri şi a livrat patru pase de gol.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare