Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost amânate din cauza pandemiei de COVID-19. Când ar urma să aibă loc

BREAKING NEWS Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost amânate din cauza pandemiei de COVID-19. Când ar urma să aibă loc

Jocurile olimpice

Comentarii

Jocurile Olimpice de la Tokyo, care ar fi trebuit să aibă loc în vara acestui an, vor fi amânate, a anunţat, luni, un membru al Comitetului Olimpic Internaţional.

Anunţul a fost făcut de către un membru al Dick Pound, care se aşteaptă ca Jocurile Olimpice de la Tokyo să fie amânate cu un an.

Jocurile Olimpice au fost amânate

"Pe baza informaţiilor deţinute de Comitetul Olimpic Internaţional, s-a decis amânarea. Încă nu s-a stabilit ce urmează, dar Jocurile nu vor începe la 24 iulie. Atât ştiu", a declarat Dick Pound, pentru USA Today, punctând că anunţul oficial urmează să fie făcut în curând.

Acest anunţ vine la doar o zi după ce preşedintele CIO, Thomas Bach, a dezvăluit că forul analizează diferite “scenarii” pentru Jocurile Olimpice, inclusiv pe cel al amânării competiţiei.

„Împreună cu toţi cei implicaţi, am început astăzi discuţii detaliate pentru a completa evaluarea noastră cu privire la evoluţia rapidă a situaţiei sanitare în întreaga lume şi impactul acesteia asupra Jocurilor Olimpice, inclusiv un scenariu de amânare. Muncim din greu şi suntem încrezători că discuţiile vor fi finalizate în următoarele patru săptămâni”, a notat Bach.

Duminică, Reuters a notat că organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo pregătesc cu discreţie scenarii privind amânarea competiţiei din vară, din cauza pandemiei de coronavirius, în ciuda asigurărilor optimiste ale guvernului japonez că întrecerile vor avea loc în perioada stabilită iniţial, 24 iulie - 9 august.

Între scenariile analizate se numără şi posibilitatea ca JO să se desfăşoare fără spectatori. Sunt luate în calcul şi amânări de un an sau doi ani. Mai mulţi membri ai Comitetului de organizare speră însă că jocurile se vor putea ţine cu o întârziere de o lună, o lună şi jumătate.

viewscnt
Articole similare
Metode rapide de dezghetare a parbrizului intr-o dimineata geroasa. Ce poti face cand te grabesti...