Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Leo Grozavu ar fi fost demis de Sepsi! Anunţul patronului Laszlo Dioszegi şi reacţia tehnicianului

BREAKING NEWS | Leo Grozavu ar fi fost demis de Sepsi! Anunţul patronului Laszlo Dioszegi şi reacţia tehnicianului

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Leo Grozavu ar fi fost demis de Sepsi. Patronul echipei, Laszlo Dioszegi, a anunţat că secundul Robert Ilyes va prelua conducerea echipei, cel puţin deocamdată.

Aventura lui Leo Grozavu la Sepsi a luat sfârşit. După aproape doi ani la conducerea echipei, culminaţi prin prima prezenţă în cupele europene, după ce au încheiat ultimul sezon pe locul al patrulea, tehnicianul a fost demis de Sepsi. Pe contul de Facebook, Laszlo Dioszegi a anunţat că Roberty Ilyes va conduce echipa.

Leo Grozavu ar fi fost demis de Sepsi!

Avem şi a doua decizie, de mâine, deocamdată, Róbert Ilyés va conduce echipa noastră preferată, alături de László Kulcsár! Întotdeauna există ceva în spatele deciziilor şi sperăm că va începe o serie de victorii!”, se arată în mesajul postat de patronul lui Sepsi.

Leo Grozavu pleacă de la Sfântu Gheorghe după 81 de partide. Sub conducerea tehnicianului de 54 de ani, Sepsi a devenit una dintre cele mai puternice echipe din afara podiumului Ligii 1, însă, după un început slab de sezon, clubul a ales să se despartă de acesta.

În ciuda înlocuirii sale, anunţată de Dioszegi, Grozavu nu voia să renunţe. După remiza cu UTA, din a noua etapă, Grozavu spunea că nu e dispus să se dea bătut.

Al doilea campionat a fost foarte bine reuşit. Am gândit mult transferurile etc. Acum am pierdut mulţi jucători şi de asta sezonul mai slab. Nu am avut niciun moment în care m-am gândit să renunţ. Ştiam că este un sezon mai greu. Mă aşteptam. Dar sunt un luptător şi nu renunţ”, spunea Grozavu.

Afla mai multe despre: sepsileo grozavulaszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare