Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Leo Messi, Balonul de Aur din 2021! France Football l-ar fi anunţat că a câştigat: "O nebunie!"

BREAKING NEWS | Leo Messi, Balonul de Aur din 2021! France Football l-ar fi anunţat că a câştigat: "O nebunie!"

Lionel Messi

Comentarii

Leo Messi (34 de ani) a fost anunţat de echipa editorială a France Football, revista franceză care acordă distincţia, că a câştigat Balonul de Aur. Presa internaţională vuieşte pe subiect, iar gala în care va fi anunţat câştigătorul se apropie, pe 29 noiembrie, la Teatrul Chatelet din Paris.

Leo Messi, Balonul de Aur din 2021! France Football l-ar fi anunţat că a câştigat

Balonul de Aur ediţia 2021 va ajunge la Leo Messi, anunţă presa internaţională, care susţine că argentinianul a fost informat de echipa editorială a France Football că a câştigat o nouă distincţie de acest gen. E al şaptelea Balon de Aur din carieră, dacă informaţia e adevărată, un record absolut în ceea ce priveşte prestigiosul trofeu oferit de France Football.

Gala Balonului de Aur va avea loc pe 29 noiembrie, la Paris, la Teatrul Chatelet.

În 2021, până acum, Messi a strâns 40 de goluri şi 14 assist-uri în 51 de partide, iar ca trofee şi-a trecut în cont Copa America alături de naţionala Spaniei şi Cupa Spaniei cu Barcelona. În prezent, Messi joacă în Franţa, la PSG, unde a ajuns gratis în vară.

Messi, despre câştigarea Balonului de Aur: "Ceva extraordinar, o nebunie!"

Într-un interviu acordat spaniolilor de la Sport în urmă cu câteva zile, Messi a vorbit despre eventualitatea în care ar câştiga Balonul de Aur şi a spus că ar fi ceva extraordinar, o nebunie, să câştige al şaptelea Balon de Aur din carieră. "Dacă voi câştiga Balonul de Aur ar fi extraordinar pentru tot ce înseamnă să câştigi încă unul, al şaptelea ar fi o nebunie. Dacă nu câştig, nu e nicio problemă. Am reuşit să îmi ating unul dintre marile obiective. Sunt foarte fericit pentru ce s-a întămplat, iar acum să se întâmple ce o fi", a declarat Messi pentru SPORT.

Afla mai multe despre: messibalonul de aur 

viewscnt
Articole similare