Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Liviu Ciobotariu este la un pas să semneze: ”Are o promisiune” | EXCLUSIV

BREAKING NEWS | Liviu Ciobotariu este la un pas să semneze: ”Are o promisiune” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Liber de contract de la finalul lunii noiembrie a anului trecut, Liviu Ciobotariu este aproape de a-şi găsi un nou angajament.

În ultimele luni, Liviu Ciobotariu a fost pe lista mai multor echipe din Superligă, iar aici vorbim despre FC Botoşani, Dinamo, FC Voluntaru, sau Petrolul. Cu toate acestea, fostul component al ”Generaţiei de Aur” este aproape să semneze cu o formaţie din afara ţării.

Dorit de FC Voluntari, ”Ciobi” este aproape să semneze cu o echipă din străinătate

Invitat în studioul Orange Sport, Andrei Vochin a dezvăluit că Liviu Ciobotariu este aproape să semneze cu o echipă din Arabia Saudită.

Oficialul FRF a dat de înţeles că este vorba despre o ofertă mult mai bună pe plan financiar decât ceea ce poate oferi campionatul nostru, iar mutarea se va oficializa în curând, dacă nu vor exista neînţelegeri între tehnician şi oficialii clubului saudit.

”Ciobi (n.r.- Liviu Ciobotariu), din ce ştiu eu, aşteaptă o ofertă din Arabia Saudită. Are o promisiune din zona aia, iar când compari banii de acolo cu banii de aici, te cam trage aţa înapoi”, a spus Andrei Vochin la Orange Sport.

Liviu Ciobotariu, contactat de conducerea Voluntariului înaintea eşecului usturător cu Sepsi

În urmă cu o săptămână, Fanatik a anunţat că Ciobotariu a fost căutat de conducerea celor de la FC Voluntari pentru a salva situaţia critică prin care trece gruparea ilfoveană. Acesta lucru s-a înâmplat înaintea meciul cu Sepsi de săptămâna trecută, pierdut de Voluntari cu 0-4.

Între timp, FC Voluntari s-a despărţit de Nicolae Dică. Florin Pîrvu este favorit să preia banca tehnică a echipei ilfovene.

Afla mai multe despre: superligafc voluntariliviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare