Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Marius Şumudică i-a spus "nu" lui Gigi Becali! Antrenorul a refuzat oferta de la FCSB. De ce nu s-au înţeles

BREAKING NEWS | Marius Şumudică i-a spus "nu" lui Gigi Becali! Antrenorul a refuzat oferta de la FCSB. De ce nu s-au înţeles

FCSB

Comentarii

Marius Şumudică (49 de ani) a refuzat oferta de la FCSB. Deşi a discutat cu Gigi Becali, patronul roş-albaştrilor, acesta a decis că e mai bine să nu accepte să antreneze FCSB.

Deşi a fost la un pas să bată palma cu Gigi Becali şi să preia FCSB, se pare că după o ultimă discuţie între Şumudică şi omul de afaceri, antrenorul a decis să nu accepte oferta. Părţile nu s-au înţeles asupra componenţei staff-ului lui Marius Şumudică şi nici din punct de vedere al banilor pe care oamenii din staff urmau să-i câştige.

Joi dimineaţă, Becali era sigur că l-a convins pe Şumudică să vină să antreneze la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a vorbit la Look Sport LIVE. ”Nu ştiu mai mult decât ştiu ieri. Urmează să văd ce au făcut. Azi nu mai ştiu, să văd ce au făcut. (n.r. despre ultima dată când l-a ofertat pe Şumudică) Tot ce a fost atunci a fost... Au fost alte situaţii, acum e o altă situaţie, da. Atunci am zis să nu se supere suporterii.

Acum, stau să... Fac ce vreau eu şi nu mă interesează de nimeni. De înjurat, e treaba lor. Eu aşa fac, nu am treabă, nu mă interesează de nimeni. Ca să mă duc să înjur să ameninţ pe altul, nu. La miliţie.

Tot timpul m-am gândit la el ca antrenor. Nu am crezut în el de la început. El după a demonstrat şi când a demonstrat la revedere. Ce să-i mai poţi face lui Lucescu? E cel mai mare din România. A luat campionatul, campionatul, cui Şahtior,cu Dinamo,. E cel mai mare, a demonstrat, e cel mai mare.

Aici nu mai e că nu mai vrea Becali, nu vrea ăla. Şumudică a demonstrat. S-a dus în Turcia, a făcut la Astra. Acum abia, abia 25.000 l-am adus şi cu 500.000 primă de Europa.

O să dau un telefon, am venit la biserică. Acum dau telefon şi văd dacă e da sau nu. Am dat buletinul să fac contractul să semneze. Răspunsul e hai noroc şi hai”
, a declarat Gigi Becali la Look Sport Live.

Afla mai multe despre: marius sumudicafcsbantrenorofertarefuzgigi becali 

viewscnt
Articole similare