Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Maxim pleacă de la Mainz şi s-a înţeles deja cu noua echipă: ”Urmează să fie prezentat astăzi sau mâine”. Unde va juca

BREAKING NEWS | Maxim pleacă de la Mainz şi s-a înţeles deja cu noua echipă: ”Urmează să fie prezentat astăzi sau mâine”. Unde va jucagalerie foto

Stranieri

Comentarii

Presa din Turcia scrie că Marius Şumudică este foarte aproape să transfere un român la Gaziantep Gazişehir. Internaţionalul român a jucat foarte rar de la Mainz şi vrea să plece.

Alexandru Maxim este foarte aproape de a părăsit Bundesliga, unde a ajuns în urmă cu şapte ani. Rezervă la Mainz, mijlocaşul de 29 de ani s-a înţeles cu Gaziantep Gazişehir, scrie olaymedya.com: ”Este în drum spre Gaziantep” şi ”transferul urmează să fie anunţat astăzi sau mâine”, mai scriu ziariştii turci.

Cel care a insistat pentru transferul lui Alexandru Maxim a fost Marius Şumudică, cel care a vrut să-l aducă pe Alexandru Chipciu, care însă a ales oferta lui CFR Cluj. Maxim ar urma să fie împrumutat de Mainz la Gaziantep, cu opţiune pentru un transfer definitiv.

Maxim se transferă de la Mainz. Nu l-a convins pe antrenor

Calităţile lui Maxim nu l-au impresionat pe Achim Beierlorzer, care e gata să renunţe la român. Fostul fotbalist de la Pandurii şi VfB Stuttgart va pleca în această iarnă şi cea mai bună variantă pentru el pare a fi Gaziantep.

Pe lista plecărilor se mai află şi alţi jucători. Jonathan Burkardt, Aaron Seydel şi Leandro Barreiro nu mai sunt nici ei pe placul antrenorului şi vor fi nevoiţi să îşi anunţe impresarii că au nevoie de echipe noi.

Mijlocaşul român se află la Mainz din vara anului 2017, atunci când a fost transferat de la VfB Stuttgart, în schimbul sumei de trei milioane de euro. De atunci, Maxim a adunat 56 de meciuri şi a reuşit cinci goluri şi cinci pase decisive pentru formaţia germană.

Maxim şi-a început cariera de jucător profesionist în Spania, la Espanyol B, după care a mai evoluat la CF Badalona, Pandurii Târgu Jiu şi VfB Stuttgart.

2 - două milioane de euro este cota lui Maxim, conform Transfermarkt.de

39 de selecţii şi cinci goluri are Maxim la naţionala României


 

 

Afla mai multe despre: alexandru maxim 

viewscnt
Articole similare