Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Meciul Astra - U Craiova, amânat după ce a apărut un caz de COVID-19 la formaţia din Giurgiu! Anunţ oficial al LPF

BREAKING NEWS |  Meciul Astra - U Craiova, amânat după ce a apărut un caz de COVID-19 la formaţia din Giurgiu! Anunţ oficial al LPF

Superliga

Comentarii

Meciul de astăzi dintre Astra şi Universitatea Craiova a fost amânat, după ce un jucător al giurgiuvenilor a fost depistat pozitiv la testele făcute pentru Coronavirus.

UPDATE 16:48 - OFICIAL! Meciul dintre Astra şi U Craiova, programat miercuri, de la 21:30, nu se va mai juca, după apariţia unui caz de COVID-19 la formaţia din Giurgiu. LPF a făcut anunţul oficial în urmă cu puţin timp.


Mijlocaşul croat al echipei Astra Giurgiu, Ljuban Crepulja, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, astfel că meciul programat miercuri, de la 21:30, în etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I, cu Universitatea Craiova a fost amânat.

"Meciul se amână. Vom urma protocolul impus. Acum vorbim cu LPF şi cu DSP pentru a stabili paşii următori", a spus Dani Coman, preşedintele Astrei, pentru gsp.ro.

Astra se înscrie astfel în rândul cluburilor din Liga I care au avut înregistrate cazuri de teste pozitive, ca Dinamo, CFR Cluj, Poli Iaşi, FC Botoşani şi Universitatea Craiova.

Liga I trebuie să se încheie până la 3 august, data limită impusă de UEFA pentru anunţarea echipelor participante în cupele europene.

Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare