Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Messi nu rămâne la Barcelona! Comunicat oficial: "Clubul îi mulţumeşte din toată inima şi îi urează toate cele bune!"

BREAKING NEWS | Messi nu rămâne la Barcelona! Comunicat oficial: "Clubul îi mulţumeşte din toată inima şi îi urează toate cele bune!"

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a primit un boost din punct de vedere financiar şi are de gând să anunţe noul contract al lui Leo Messi (34 de ani) joi, 5 august, pe toate canalele oficiale al echipei.

UPDATE 20:55 - Anunţ oficial! Leo Messi nu va mai fi "legat" de FC Barcelona. Clubul blaugrana a emis un comunicat oficial în care anunţă că, în ciuda faptului că s-a ajuns la un acord şi părţile vor să semneze noul contract, contractul nu poate fi înregistrat din cauza problemelor economice şi a obstacolelor impuse de LaLiga.

"Barcelona îi mulţumeşte din toată inima jucătorului pentru contribuţia adusă la club şi îi urează tot binele în viaţă şi în carieră!", se arată într-un comunicat oficial al Barcelonei.


UPDATE 5 august, 19:29 - Alarmă la Barcelona. Messi părea foarte aproape de a semna noul său contract cu Barcelona, valabil pentru 2026. Potrivit MARCA, situaţia contractului lui Messi a luat o întorsătură neaşteptată şi "e aproape imposibil" să mai rămănă pe Camp Nou.

Clubul e încapabilitatea de a-şi permite noul contract pentru că Joan Laporta şi conducerea nu vor să mai accepte infuzia contractuală propusă de LaLiga, care ar face Super Liga Europeană imposibilă în viitor.


Liga Profesionistă de fotbal din Spania a primit, miercuri, o infuezie de capital de 2,7 miliarde de euro, iar banii vor fi împărţiţi de cluburi. Potrivit ESPN, Barcelona primi peste 270 de milioane de euro din aceşti bani, iar acest lucru va putea face posibilă anunţarea noului contract al lui Messi mai repede decât se aştepta oricine.

Astfel, potrivit La Vanguardia, Barcelona are de gând să oficializeze faptul că Messi a semnat un nou contract cu clubul joi, 5 august 2021. De asemenea, "injecţia de capital" va face posibilă şi înregistrarea contractelor celor patru noi jucători, Depay, Garcia, Aguero şi Emerson.

Mai mult, se pare că Barcelona speră acum să mai facă măcar 2-3 mutări pe piaţa transferurilor până la finalul perioadei de mercato în Europa.

 

 

Afla mai multe despre: barcelonamessicontractanuntoficial 

viewscnt
Articole similare