Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Mircea Rednic a semnat contractul şi e noul antrenor al lui Dinamo: "Obiectivul e salvarea de la retrogradare". Ce a spus despre transferuri

BREAKING NEWS | Mircea Rednic a semnat contractul şi e noul antrenor al lui Dinamo: "Obiectivul e salvarea de la retrogradare". Ce a spus despre transferuri
Comentarii

Mircea Rednic (59 de ani) a semnat contractul şi e noul antrenor al lui Dinamo. Oficializarea mutării trebuia să aibă loc joi, 30 septembrie, dar a fost amânată după ce "Puriul" a dorit să clarifice anumite clauze din contractul care i-a fost propus. Rednic o va prelua pe Dinamo pentru a cincea oară în cariera de antrenor.

Mircea Rednic a semnat contractul şi e noul antrenor al lui Dinamo!

UPDATE 13:43 - Mircea Rednic a oferit primele declaraţii după ce a semnat cu Dinamo. Puriul a anunţat câ vrea un atacant şi un fundaş dreapta, dar a spus că nu se mai pune problema ca Gnohere să revină în Ştefan cel Mare. Obiectivul în primul an e salvarea de la retrogradare, apoi în al doile an play-off-ul. "Am semnat pe un an cu opţiune încă un an. Obiectivul în primul an salvarea de la retrogradare şi al doilea an play-off.

E un moment greu şi sunt sigur că vom ieşi din situaţia asta. Tot vorbim şi dăm indicaţii şi sfaturi, dar eu vreau să mă şi implic, să o ajut pe Dinamo să iasă din pasa asta neagră. O să stau pe bancă, da . Sper să fiu înregistrat şi să pot să stau pe bancă, să fiu alături de băieţi.

(n.r. - Gnohere) Bizonul ce să mai facă aici? Poate alt Bizon. Dar nu am vorbit cu nimeni. Am vorbit cu domnul preşedinte şi sper ca până marţi să putem să aducem doi jucători. Pe poziţiile deficitare, e vorba de fundaş dreapta şi un atacant cu talie.



(n.r. - despre Mureşan) Am rămas în relaţii bune, e un om cu experienţă, are rezultate foarte bune în spate. Dinamo avea nevoie de un om ca domnul Mureşan. Suntem împreună, trebuie să fim împreună dacă vrem să reuşim"
, a spus Mircea Rednic, la plecarea de la birourile clubului.


ştirea iniţială

Dinamo l-a dorit pe Mircea Rednic şi părţile bătuseră palma în urmă cu două zile, iar prezentarea oficială ar fi trebuit să aibă loc joi, 30 septembrie. Totul a fost întârziat cu o zi după ce au existat neînţelegeri între părţi asupra unei clauze din contract, dar se pare că totul a fost clarificat. Rednic a semnat noul contract şi va fi antrenorul lui Dinamo începând de vineri, 1 octombrie.

Pentru Mircea Rednic e al cincilea mandat pe banca tehnică a echipei din Ştefan cel Mare. "Puriul" e ultimul antrenor care a adus titlul de campioană în vitrina echipei, în 2007.

Mircea Rednic vrea transferuri la Dinamo: un atacant şi un fundaş dreapta

Miercuri, 29 septembrie, la ieşirea de la negocierile cu Dinamo, Mircea Rednic a anunţat că are nevoie de un atacant şi un fundaş dreapta la echipă. Antrenorul îl voia pe Harlem Gnohere (33 de ani), fostul golgheter din Ştefan cel Mare şi de la FCSB. „În iarnă, s-ar putea să vină ‘Bizonul’ (n.r – Harlem Gnohere). E nevoie de un atacant şi un fundaş dreapta.

Am văzut că toată lumea zice că echipa e vai de mama ei, că jucătorii nu merită să joace în Liga 1. Trebuie să umblu puţin la sentiment. Au şi ei un pic de orgoliu. Acum, cu un alt antrenor, poate cu mai multă disciplină, au posibilitatea să arate că merită să joace la Dinamo”, a spus Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamocontractantrenor 

viewscnt
Articole similare