Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Narcis Răducan este noul director sportiv al FCSB-ului. Becali: ”Da, l-am adus. Ne consultăm acum în privinţa antrenorului”

BREAKING NEWS | Narcis Răducan este noul director sportiv al FCSB-ului. Becali: ”Da, l-am adus. Ne consultăm acum în privinţa antrenorului”

Superliga

Comentarii

Narcis Răducanu va fi noul director sportiv al FCSB-ului, poziţie rămasă liberă după plecarea lui Mihai Stoica.

Gigi Becali a reuşit o primă mutare importantă în staff-ul echipei. Patronul FCSB a reuşit să-l convingă pe Narcis Răducan să accepte poziţia de director sportiv la FCSB. Locul a rămas liber după ce Mihai Stoica a decis să se retragă, din cauza unor probleme pe care le are în familie.

”Da, l-am adus pe Narcis. E cu mine la palat acum. Ne consultăm în privinţa antrenorului. El îmi propune câteva nume. E posibil să aducem alt antrenor. O să las şi o perioadă de acomodare, ca Narcis să-l cunoască pe Vergil. Poate, după evaluare, Narcis va zice că Vergil e bun şi nu aducem al antrenor. Vom vedea”, a confirmat Gigi Becali pentru gsp.ro.

Narcis Răducan urmează să fie prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc luni, a doua zi după meciul cu Poli Iaşi, din această etapă.

În vârstă de 44 de ani, Narcis Răducanu a mai lucrat la FCSB, din octombrie 2010 până în mai 2012. Şi-a început cariera de director sportiv la Urziceni, apoi a trecut pe la FCSB, Oţelul, Viitorul, Chiajna, Astra, ASA Târgu Mureş şi ultima dată a fost la Pandurii, de la care a plecat în noiembrie 2016.

Ca jucător, Narcis Răducan a început fotbalul la CSM Focşani şi a evoluat ulterior pentru FC Naţional, FC Selena Bacău, Steaua, FCM Bacău, Rapid, din nou FC Naţional, Juventus Colentina, din nou FCM Bacău, AEK Larnaca, AEL Limassol şi s-a retras în 2008, de la Ceahlăul Piatra Neamţ.

 

Afla mai multe despre: narcis raducan 

viewscnt
Articole similare