Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Neymar a anunţat că vrea să joace la Real Madrid din sezonul viitor. Vestea zilei în Spania

BREAKING NEWS | Neymar a anunţat că vrea să joace la Real Madrid din sezonul viitor. Vestea zilei în Spania
Comentarii

Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Neymar, vrea să plece de la campioana Franţei şi să se transfere la Real Madrid, informează presa spaniolă.

Anunţul a fost făcut marţi de El Chiringuito TV. "Neymar i-a spus lui Marcelo că vrea să joace la Real Madrid începând cu sezonul viitor", notează ziariştii spanioli.

 

 

Această informaţie vine în contextul în care internaţionalul brazilian are probleme la PSG, după ce l-a lovit pe un fan după finala Cupei Franţei, fiind criticat nu doar de suporterii echipei pariziene, ci şi de antrenorul Thomas Tuchel.

"Nu-mi place deloc. Nu este posibil să faci aşa ceva, pur şi simplu nu este posibil. Nu este uşor să urci scările (n.r. - la tribuna oficială) după o înfrângere. Este foarte dificil, pentru mine, pentru toată lumea. Trebuie să acceptăm. Dacă pierdem, tebuie să arătăm respect, Întotdeauna este nevoie de aşa ceva. Nu este posibil să intri într-o altercaţie cu un spectator", a declarat antrenorul german.

Formaţia Rennes a învins, sâmbătă, pe Stade de France, echipa Paris Saint-Germain, la lovituri de departajare, scor 6-5, şi a câştigat Cupa Franţei, primul său trofeu după 48 de ani.

La festivitatea de premiere, când urca în tribuna oficială, Neymar a fost provocat de un spectator, iar fotbalistul echipei PSG l-a lovit în faţă. Fanul i-ar fi cerut internaţionalului brazilian să înveţe fotbal.

"Am reacţionat rău? Da. Dar nimeni nu poate rămâne indiferent", s-a apărat Neymar pe Instagram. Pentru gestul său, Neymar riscă o suspendare drastică.

În vârstă de 27 de ani, Neymar este în prezent cel mai scump fotbalist al tuturor timpurilor. Atacantul brazilian a costat-o 222 de milioane de euro pe Paris Saint-Germain, care l-a transferat de la Barcelona în 2017. De atunci, Neymar a adunat 55 de meciuri şi a reuşit 49 de goluri şi 28 de assist-uri pentru PSG.

Afla mai multe despre: neymar 

viewscnt
Articole similare