Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Neymar, la un pas de revenirea la Barcelona. Catalanii sunt la Paris şi negociază chiar acum transferul brazilianului

BREAKING NEWS | Neymar, la un pas de revenirea la Barcelona. Catalanii sunt la Paris şi negociază chiar acum transferul brazilianului

FC Barcelona

Comentarii

Conducerea Barcelonei face ultimii paşi în realizarea transferului lui Neymar. Chiar în această dimineaţă, directorul sportiv Eric Abidal şi Javier Bordas, membru în conducerea clubului blaugrana au zburat la Paris pentru a pune la punct ultimele detalii.

UPDATE: Conform ESPN, oferta Barcelonei pentru Neymar este una şi mai consistentă. În schimbul brazilianului, catalanii îi oferă lui PSG 100 de milioane de euro, plus Philippe Coutinho şi Ivan Rakitic.


Despărţirea lui Neymar de Paris Sain-Germain e inevitabilă. Curtat şi de Real Madrid în această vară, brazilianul este tot mai aproape să ajungă la rivala galacticilor, FC Barcelona. În cazul în care afacerea se va perfecta, Neymar va reveni pe Camp Nou după doar două sezoane de la despărţirea de echipa lui Valverde.

În 2017, PSG l-a luat de la Neymar de la Barcelona după ce a achitat clauza de reziliere a acestuia de 222 de milioane de euro. În condiţiile în care între brazilian şi campioana Franţei există tensiuni, oferta catalanilor pare una greu de refuzat.

  • 180 de milioane de euro este cota de transfer a lui Neymar pe site-ul transfermarkt

60 de milioane de euro, plus Philippe Coutinho oferă FC Barcelona în schimbul transferului lui Neymar.

Afla mai multe despre: neymarbarcelonapsg 

viewscnt
Articole similare