Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Neymar, suspendat trei meciuri de UEFA, pentru că i-a insultat pe arbitri la finalul meciului cu Manchester United

BREAKING NEWS | Neymar, suspendat trei meciuri de UEFA, pentru că i-a insultat pe arbitri la finalul meciului cu Manchester United
Comentarii

Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Neymar, a fost suspendat trei meciuri de UEFA, pentru că a criticat arbitrajul la finalul meciului cu Manchester United, din cea de-a doua manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Accidentat, starul brazilian a urmărit atunci meciul din tribunele stadionului Parc des Princes. În minutele de final, după ce Manchester United a beneficiat cu ajutorul VAR de penalty-ul din care a Marcus Rashford a maract golul calificării, Neymar a coborât la marginea terenului. Brazilianul l-a confruntat pe arbitrul care sesizat de sistemul VAR la henţul lui Presnel Kimpembe.

La finalul meciului, Neymar a criticat în termeni duri arbitrajul, într-o postare pe Instagram.

"E o ruşine! Tipii ăştia de la VAR nu pricep nimic din fotbal, nu înţeleg fazele nici dacă se uită la ele cu încetinitorul la televizor", a scris Neymar pe Instagram. "Nu e nimic, nu e penalty. Cum ar fi trebuit să ţină mâinile Kimpembe?".

 

 

Afla mai multe despre: neymar 

viewscnt
Articole similare