Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Nu e glumă! FC Barcelona, interesată de Florin Andone. Anunţ de ultimă oră: "L-au sunat"

BREAKING NEWS | Nu e glumă! FC Barcelona, interesată de Florin Andone. Anunţ de ultimă oră: "L-au sunat"galerie foto
Comentarii

Atacantul formaţiei Brighton, Florin Andone, a intrat în atenţia echipei FC Barcelona, anunţă miercuri seară publicaţia catalană Mundo Deportivo.

"Barca l-a sunat pe Andone, de la Brighton", titrează Mundo Deportivo, care notează că gruparea de pe Camp Nou a cerut informaţii despre situaţia atacantului lui Brighton, dar în cele din urmă a renunţat la transferul internaţionalului român.

După plecarea lui Munir El Haddadi la FC Sevilla, campioana Spaniei are nevoie de o rezervă pentru Luis Suarez, iar printre variantele luate în calcul de oficialii de pe Camp Nou s-a numărat şi Andone, susţin jurnaliştii spanioli.

"Odată confirmată plecarea lui Munir, Barcelona a demarat o căutare exhaustivă pentru găsirea unui atacant, în toată Europa. Unul dintre jucătorii sunaţi săptămâna trecută şi confirmat de către Mundo Deportivo este Florin Andone, fostul jucător al lui Depor, acum la Brighton, în vârstă de 25 de ani. Barca a strâns informaţii despre această posibilitate, dar în cele din urmă a renunţat la transfer. Nu va fi el rezerva lui Suarez", scriu cei de la Mundo.

 

 

În vârstă de 25 de ani, Florin Andone joacă la Brighton din vara lui 2018, timp în care a adunat 14 meciuri şi a reuşit să înscrie trei goluri.

Până să ajungă în Premier League, internaţionalul român a jucat doar în Spania. El şi-a început cariera la Castellon, apoi a mai trecut pe la Villarreal B, Atletico Baleares, Cordoba şi Deportivo La Coruna.

6 milioane de euro este cota lui Florin Andone

21 de selecţii şi un gol înscris are Andone la naţionala României

86 de meciuri şi 23 de goluri a adunat Andone în La Liga

Afla mai multe despre: andonemundobarcelona 

viewscnt
Articole similare