Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Olimpiu Moruţan, vândut de FCSB la Galatasaray. Ce sumă încasează Gigi Becali

BREAKING NEWS | Olimpiu Moruţan, vândut de FCSB la Galatasaray. Ce sumă încasează Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) a anunţat că a ajuns la o înţelegere cu Galatasaray pentru transferul lui Olimpiu Moruţan (22 de ani).

Olimpiu Moruţan, vândut de FCSB la Galatasaray. Ce sumă încasează Gigi Becali

FCSB a ajuns, în cele din urmă, la o înţelegere cu Galasaray pentru transferul lui Olimpiu Moruţan. După mai multe runde de negocieri, în care s-au cerut chiar şi 10 milioane de euro în schimbul jucătorului, FCSB şi Galata au bătut palma şi Moruţan va juca în Turcia, unde va fi coleg cu Alexandru Cicâldău.

Gigi Becali va încasa 5,7 milioane de euro în schimbul lui Olimpiu Moruţan.

“Da, l-am vândut pe Moruţan la Galatasray. Suma este de 5,7 milioane de euro. 4,2 milioane de euro vor plăti acum pe el, plus 1,5 milioane de euro dacă se califică în grupele Europa League. Dar Galatasaray se va califica în grupele Europa League şi asta va fi suma. Eu sunt mulţumit”, a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

FC Copenhaga s-a interesat şi ea de transferul lui Olimpiu Moruţan, dar în cele din urmă Galatasaray a rezolvat mutarea.

Gigi Becali a scăzut preţul lui Olimpiu Moruţan

Olimpiu Moruţan ar fi putut să se transfere în această vară, dar preţul lui Gigi Becali a blocat mutarea. Mijlocaşul de 22 de ani pare afectat şi evoluţiile din acest sezon au fost foarte slabe. Moruţan n-a ieşit în evidenţă nici la derby-ul cu Rapid şi a devenit astfel o ţintă pentru Gigi Becali: ”Anunţaţi-l pe Terim că vreau 3 milioane pe Moruţan. Voiam 10, da? Acum vreau 3. Ăsta e Moruţan cel adevărat. Ce a fost în trecut a fost fals. Dacă a jucat 3-4 meciuri aşa, înseamnă că ăsta e cel adevărat. Am vorbit cu el şi mi-a zis «Să vezi, nea Gigi ce fac»… Aseară (n.r. duminică seară) se ascundea de minge”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

viewscnt
Articole similare