Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Oţelul, veste trăsnet despre Dorinel Munteanu: "Probleme serioase”

BREAKING NEWS | Oţelul, veste trăsnet despre Dorinel Munteanu: "Probleme serioase”

Superliga

Comentarii

Oţelul Galaţi a postat un comunicat de susţinere pentru Dorinel Munteanu, după ce antrenorul roş-alb-albaştrilor a acuzat probleme medicale.

Dorinel Munteanu are”reale probleme de sănătate”! Antrenorul Oţelului se confruntă cu o infecţie respiratorie

”Neamţul” a fost internat în spital, la o zi după mecul pierdut cu Dinamo, iar starea sa de sănătate se pare că s-a înrăutăţit. Din comunicatul emis de Oţeluil Galaţi reiese că fostul component al ”Generaţiei de Aur” este în continuare sub supravegherea medicilor, iar tehnicianul are şanse minime să fie prezent la vreunul dintre antrenamentele programate în această săptămână.

”Dragi suporteri, parteneri şi membri ai familiei Oţelul Galaţi,

Regret că trebuie să vă informăm despre situaţia dificilă prin care trece managerul tehnic al echipei noastre, Dorinel Munteanu. În aceste momente, Dorinel se confruntă cu serioase probleme de sănătate, care necesită atenţie şi îngrijire medicală de specialitate, lucru ce îl împiedică în acest moment să fie alături de staff şi echipă.

Vreau să transmit întreaga mea susţinere şi solidaritate către Dorinel şi familia sa în această perioadă dificilă. Dorinel a fost şi este o parte integrantă a succesului şi istoriei clubului nostru, dedicându-se cu pasiune şi profesionalism misiunii sale.

Este mai important ca niciodată să ne unim forţele şi să demonstrăm unitatea care defineşte spiritul Oţelul Galaţi. Fac un apel public către toţi suporterii noştri, parteneri şi, în special, membrii asociaţi cotizanţi să fie alături de club pentru a traversa împreună aceste momente. Suntem la un moment crucial al sezonului, atât din punct de vedere sportiv, cât şi administrativ, cu procesul de finanţare şi licenţiere în plină desfăşurare. Unitatea şi suportul vostru sunt esenţiale pentru a ne asigura că putem continua să luptăm pentru obiectivele noastre. Este esenţial ca toţi factorii de decizie să păstreze unitatea şi coerenţa în luarea deciziilor, pentru a asigura stabilitatea şi continuitatea clubului. Fiecare decizie luată în această perioadă trebuie să fie ghidată de interesul comun şi de viziunea pe termen lung a SC Oţelul Galaţi.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi pentru suportul vostru necondiţionat. Vom face tot posibilul să vă ţinem la curent cu evoluţia situaţiei. Împreună suntem mai puternici şi împreună vom depăşi toate provocările”, a transmis Cristi Munteanu, managerul general al Oţelului, prin intermediului site-ului oficial al clubului.

Următoarea partidă a Oţelului este programată sâmbătă, pe 24 februarie, la Ovidiu, contra Farului. Dorinel Munteanu nu va putea sta pe banca echipei sale, chiar dacă starea sa de sănătate se va îmbunătăţi, deoarece a fost eliminat în partida cu Dinamo. 

Secunzii Sorin Haraga şi Laurenţiu Cătălin Iorga vor da indicaţii la meciul împotriva campioanei Farul.

Afla mai multe despre: superligaoţelul galaţidorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare