Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Perovic a rupt tăcerea după accidentarea horror din meciul cu FCSB: ”Acolo mi s-a terminat filmul!” Ce spune despre Iulian Cristea şi cei doi jucători de la FCSB cărora le este recunoscător

BREAKING NEWS | Perovic a rupt tăcerea după accidentarea horror din meciul cu FCSB: ”Acolo mi s-a terminat filmul!” Ce spune despre Iulian Cristea şi cei doi jucători de la FCSB cărora le este recunoscătorgalerie foto

Superliga

Comentarii

Slavko Perovic a oferit pentru prima dată declaraţii după ce a fost accidentat groaznic de Iulian Cristea, în Dinamo - FCSB 2-1. Atacantul sârb a fost lovit cu gheata în faţă de Cristea şi a căzut nemişcat pe gazon.

Perovic a oferit imagini dramatice după ce a fost lovit de Iulian Cristea. În finalul primei reprize, fundaşul FCSB-ului l-a lovit puternic cu piciorul în faţă şi Perovic s-a prăbuşit în stare de inconştienţă. A fost imediat înconjurat de jucători de la FCSB şi Dinamo, care au încercat să-l ajute. Ulterior, pe teren au intrat două ambulanţe şi meciul a fost întrerupt mai mult de cinci minute, timp în care i s-au acordat îngrijiri medicale.

Din fericire, Perovic şi-a recăpătat conştiinţa, dar a fost transportat de urgenţă la spital, unde a descoperit că are doi dinţi rupţi şi buza ruptă. De pe patul de spital, Perovic a oferit un interviu pentru kurir.rs. Atacantul de 30 de ani susţine că Iulian Cristeanu i-a dat nici măcar un telefon, dar nu este supărat pe el şi a avut puterea să glumească. În schimb, a ţinut să-i mulţumească lui Cristi Bălgrădean şi Bogdan Planic, care i-au sărit imediat în ajutor.

Perovic, primele declaraţii după accidentarea din Dinamo - FCSB: ”Cristea nu m-a sunat, dar nu sunt supărat pe el”



”Îmi amintesc doar o ambulanţă. Câteva lumini şi eu care n-aveam habar ce fac şi ce s-a întâmplat. Sunt nervos, pentru că vreau să ies din ambulanţă şi să joc. Şi ei îmi spun că să nu-mi mişc gâtul. Nu ştiu exact câte minute am fost inconştient. Am urmărit după aceea filmările şi îmi amintesc totul până în momentul impactului. Acolo s-a terminat filmul. Cred că am o gaură în memorie de 15-20 de minute (n.r. în care nu-şi aminteşte nimic). Aş spune că prin imaginile pe care le-am văzut, când două ambulanţe intră pe teren în acelaşi timp, a fost destul de dramatic.

Am văzut ai târziu pe imagini că portarul Stelei alerga precun un adevărat sprinter pentru a mă ajuta şi îi mulţumesc pentru asta. Dar colegul meu Andrei Sin a venit mai întâi să mă ajute, apoi portarul Stelei şi Bogdan Planic. Planic m-a sunat imediat, încă de duminică seara, când eram în spital. Dar este normal, având în vedere că suntem conaţionali şi ne înţelegem bine în privat.

Nici măcar nu m-a sunat şi nici nu m-a vizitat... Nu am nevoie de scuzele lui sau de vizita lui. Suntem sportivi, iar în sport, în special în fotbal, astfel de lucruri se întâmplă. De fiecare dată când ieşim pe teren suntem pregătiţi pentru aşa ceva. Deci nu sunt supărat pe Cristea, dar haideţi să-i dăm o armură la fiecare meci (n.r. se amuză. Referire la faptul că o să-i răspundă la următoarea întâlnire). Planic a alergat mai întâi şi îi mulţumesc pentru asta. Aş fi reacţionat la fel de bine dacă era el în locul meu.

În toată situaţia asta, cel mai rău îmi pare pentru familie şţi pentru cei care mă iubesc şi pe care îi iubesc. Nu-mi pot imagina cum erau în timp ce mă priveau culcat, în timp ce eram urcat în ambulanţă, i-am anunţat imediat că sunt în viaţă. Mi-am dat seama ce le trece prin cap în acele momente şi cât de stresaţi au fost.

Am doi dinţi rupţi, buza superioadă mi-a fost ruptă şi am avut o mică zgârietură pe faţă şi pe nas. Am fost umflat.

Dacă ar fi să mă întrebi, m-aş duce mâine la antrenament. Medicii mi-au spus că procesul de recuperare durează aproximativ o săptămână, abia atunci voi putea începe antrenamentul”
, a declarat Slavko Perovic pentru kurir.rs.

Cum l-a accidentat Iulian Cristea pe Slavko Perovic în Dinamo - FCSB 2-1. VIDEO

Afla mai multe despre: slavko perovic 

viewscnt
Articole similare