Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Plecare de ultimă oră de la FCSB. Becali a renunţat la încă un jucător. A fost prezentat deja la noua sa echipă

BREAKING NEWS | Plecare de ultimă oră de la FCSB. Becali a renunţat la încă un jucător. A fost prezentat deja la noua sa echipăgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB are un lot numeros şi extrem de valoros. Roş-albaştrii au mulţi tineri jucători de mare perspectivă în lot, iar cei care nu prind sunt împrumutaţi la diferite echipe importante din fotbalul românesc.

Vicecampioana României are şi echipa secundă, care este înscrisă în Liga a III-a, însă nivelul este mult prea scăzut pentru anumiţi jucători legitimaţi la FCSB. În aceste condiţii, Gigi Becali a început să-şi împrumute fotbaliştii la Academica Clinceni, iar, acum, mai nou, la Farul Constanţa.

Astfel, în această săptămână, la echipa pregătită de Ianis Zicu a ajuns şi fundaşul Ştefan Marian Cană, care va împlini la începutul lunii august vârsta de 19 ani. Născut în Paşcani, fundaşul a evoluat în sezonul trecut la FCSB II şi a intrat şi în vizorul echipei naţionale sub 18 ani.

viewscnt
Articole similare
Ianis Hagi, indragostit pana peste cap de o tanara din Constanta