Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Prima reacţie din clubul Dinamo după "cazul cocaina" cu Gueye: "Vor fi consecinţe grave, trebuie să-şi asume! Ne afectează imaginea"

BREAKING NEWS | Prima reacţie din clubul Dinamo după "cazul cocaina" cu Gueye: "Vor fi consecinţe grave, trebuie să-şi asume! Ne afectează imaginea"
Comentarii

Mario Nicolae, managerul generalul de la Dinamo, a fost primul om de la Dinamo care a reacţionat după "cazul cocaina", în care Magaye Gueye (30 de ani) a fost despistat pozitiv cu substanţa psihoactivă la un control antidpoing efectuat de ANAD după meciul Dinamo - FCSB 1-0, din Cupa României. Nicolae a anunţat că Gueye a va fi sancţionat de către club şi a spus că situaţia e gravă, dar clubul nu riscă nimic.

Prima reacţie de la Dinamo după ce Magaye Gueye a fost depistat pozitiv cu cocaină

Magaye Gueye va fi sancţionat de club după acest episod şi că nimic nu a indicat faptul că atacantul ar fi consumat substanţe interzise, deoarcere nu a lipsit de la antrenamente. Mario Nicolae spune că Dinamo nu riscă nimic şi, cel mai probabil, "câinii" se vor despărţi de el. Nicolae a spus că se va declanşa o anchetă internă la Dinamo pentru a aflat când a consumat Gueye substanţa.

"De parcă n-aveam suficiente probleme... Nu ne e frică, nu risca nimic clubul. Noi ne-am luat toate măsurile, nu a lipsit de la antrenamente, nu a avut probleme în ultimele luni. Dacă cei de la anti-doping au descoperit acest lucru, este foarte grav. După cazul de la Giurgiu, este un caz şi la noi... Este foarte grav, şi cu cocaină.... Nu e normal aşa ceva. Clubul va lua atitudine şi în zilele următoare o să aflaţi mai multe detalii despre acest lucru. Vă daţi seama că ne afectează şi imaginea.

Un astfel de rezultat... Suntem bulversaţi, nu ne aşteptam la aşa ceva. Acum să stăm să ne ocupăm şi de astfel de cazuri, după tot ce s-a întâmplat. Încercam să atragem oameni de bună credinţă lângă noi. Chiar dacă am primit mesaje de susţinere, n-ai cum să stai liniştit şi să nu te gândeşti cum te poate afecta un asemenea episod.



Trebuie să aflăm şi noi când a consumat, ce s-a întâmplat. Vrem să ne spună şi nouă, să meargă la ANAD, o să fie chemat acolo oficial. E responsabilitatea jucătorului, clubul Dinamo n-are nimic de-a face cu aşa ceva. Sunt deciziile lui, trebuie să-şi asume. Din partea clubului Dinamo vor fi consecinţe foarte grave, nu vom tolera niciun moment aşa ceva. Trebuie să fie un semnal de alarmă, tinerii trebuie să înveţe din acest lucru, toţi avem de învăţat din această experienţă"
, a spus Mario Nicolae pentru www.sport.ro.

BREAKING NEWS | Magaye Gueye, de la Dinamo Bucureşti, prins dopat cu cocaină! A fost depistat după derby-ul cu FCSB

Atacantul lui Dinamo Bucureşti, Magaye Gueye (30 de ani), a fost depistat pozitiv la controlul efectuat de ANAD la finalul derby-ului Dinamo - FCSB, din Cupa României. Din informaţiile Telekom Sport, substanţa la care a fost testat pozitiv e cocaina. Fotbalistul s-a aflat printre jucătorii dinamovişti care au evoluat pe teren contra FCSB-ului şi care au fost selectaţi de ANAD pentru testare. Atacantul a jucat 45 de minute în victoria din "Ştefan cel Mare" şi a evoluat în tot meciul cu Dunărea Călăraşi, din sferturile de finală, scor 3-1 pentru Dinamo.

Afla mai multe despre: mario nicolaedinamoreactiemagaye gueyecocainaliga 1 

viewscnt
Articole similare