Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Rapid s-a înţeles cu un fotbalist de la FCSB! Urmează să ajungă în cantonamentul din Antalya | EXCLUSIV

BREAKING NEWS | Rapid s-a înţeles cu un fotbalist de la FCSB! Urmează să ajungă în cantonamentul din Antalya | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Rapid face al treilea transfer de la FCSB, în decurs de jumătate de an. După ce i-au luat pe Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă, giuleştenii au pus mâna pe încă un fotbalist renegat de finanţatorul Gigi Becali. Jucătorul urmează să ajungă sâmbătă în cantonamentul pregătit de Cristiano Bergodi, în Antalya.

După Cristea şi Oaidă, Rapid a transferat din nou de la FCSB. Fotbalistul vine sâmbătă în cantonamentul din Turcia

Rapid Bucureşti a mărit lista sosirilor din această iarnă, iar al patrulea fotbalist transferat vine de la FCSB, de pe lista neagră întocmită de Gigi Becali

Sursele Orange Sport susţin că există un acord de principiu pentru transferul lui Damjan Djokovic (33 de ani), de la FCSB, la Rapid.

Mijlocaşul croat nu a fost pe placul lui Gigi Becali, deşi MM Stoica a insistat că Djokovic poate fi util echipei, iar campionul României cu CFR Cluj va face pasul spre rivala din Giuleşti. 

Damjan Djokovic, Cristi Ganea, Andrea Compagno şi Dorin Rotariu sunt fotbaliştii care nu au mai intrat în vederile celor de la FCSB pentru pregătirea din iarnă şi restul sezonului, iar rând pe rând vor semna cu alte echipe, pentru a evita situaţia în care nu vor juca pe măsura aşteptărilor. 

În privinţa lui Damjan Djokovic, el va schimba tabăra în această iarnă, iar sâmbătă va ajunge în cantonamentul celor de la Rapid, care se desfăşoară în Antalya, Turcia

După mijlocaşul croat, de la FCSB ar urma să plece şi Andrea Compagno, în aceste zile, după cum a anunţat Gigi Becali, care vrea doar 500.000 de euro în schimbul atacantului central. 

Rapid a transferat al patrulea fotbalist străin în această iarnă

Giuleştenii au dorit să se asigure că antrenorul Cristiano Bergodi va avea la dispoziţie un lot complet pentru a face pregătirea din Antalya, unde echipa va sta până pe 13 ianuarie. 

De aceea, Rapid i-a transferat în ultimele zile pe: atacantul kosovar Florent Hasani (FK Tirana), atacantul sârb Borisav Burmaz (FK Vozdovac) şi atacantul kosovar Ermal Krasniqi (CFR Cluj) şi Damjan Djokovic (FCSB). 

Cristiano Bergodi s-a despărţit de mijlocaşul spaniol Borja Valle şi de atacantul congolez Juvhel Tsoumou.

Astfel, Damjan Djokovic ar putea debuta la Rapid pe 19 ianuarie, când Rapid joacă împotriva lui FC U Craiova 1948, în etapa 22 din Superliga, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: transferuri rapidplecari fcsbgigi becalidamjan djokovic,  

viewscnt
Articole similare