Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oţelul a făcut primul transfer după ce Dorinel Munteanu a lăsat să plece şapte fotbalişti! Sârbul venit să dea goluri în Superliga

Oţelul a făcut primul transfer după ce Dorinel Munteanu a lăsat să plece şapte fotbalişti! Sârbul venit să dea goluri în Superliga

Oțelul Galați

Comentarii

Anes Rusevic (27 de ani) a semnat cu Oţelul Galaţi. Atacantul sârb, fost internaţional U21, a semnat un contract pe un an şi jumătate, la scurt timp după ce Dorinel Munteanu a făcut o listă mare de plecări.

Atacantul adus de Dorinel Munteanu la Oţelul Galaţi, după ce a decis şapte plecări de la echipă

Atacantul central Anes Rusevic a venit liber de contract la Oţelul Galaţi, după ce înţelegerea sa cu Zhetysu Taldykorgan, echipă din prima ligă a Kazahstanului, a expirat în ultima zi a lunii decembrie.

Astfel, după ce Alexandru Pop a semnat prelungirea contractului, Oţelul a transferat în ofensivă. 

"Anes Rušević, 1.83 metri, născut pe 2 decembrie 1996, joacă pe postul de atacant central şi vine de la Zhetysu Taldykorgan, grupare din prima ligă a Kazahstanului pentru care a reuşit o dublă în chiar ultimul meci disputat de această echipă în anul 2023: a marcat ambele goluri din lovituri de pedeapsă într-un duel cu Aktobe, scor 2-2. Pentru Zhetysu, în culorile căreia a jucat din luna iulie a anului trecut, Anes a înscris de şase ori.

Rušević, fost component al naţionalelor Under 20 şi Under 21 ale Serbiei, a mai jucat la FK Rabotnički, în primul eşalon al Macedoniei de Nord, club pentru care a înscris 12 goluri, la FC BATE Borisov, în Belarus, unde a punctat de 4 ori, şi la FK Proleter Novi Sad, FK Napredak Kruševac, FK Novi Pazar şi FK Javor Matis Ivanjica, formaţii din Serbia în contul cărora a marcat de 14 ori", a anunţat Oţelul, pe site-ul clubului. 

Şapte fotbalişti sunt pe lista de transferuri 

Dorinel Munteanu a pus şapte fotbalişti pe lista plecărilor: fundaşii Andrei Rus, Costin Ghiocel (ambii, convocaţi pentru cantonamentul de la Vatra Dornei), Dan Panait, Rosario Latouchent, mijlocaşii Pablo Gaitan şi Ariel Lopez şi atacantul Iliya Dimitrov.

Afla mai multe despre: transferuri oteluldorinel munteanuanes rusevic otelul 

viewscnt
Articole similare