Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Răsturnare de situaţie! Devis Mangia e aproape de contractul vieţii. Reacţia lui Gigi Becali

BREAKING NEWS | Răsturnare de situaţie! Devis Mangia e aproape de contractul vieţii. Reacţia lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Craiova a renunţat uşor la Devis Mangia, iar FCSB nu l-a trecut drept cap de listă. Italianul îşi vede liniştit de carieră şi conform presei italiene este aproape de o lovitură de proporţii.

Roberto de Zerbi, fost jucător la CFR Cluj ar urma să plece de pe banca tehnică a celor de la Sassuolo. Presa din apropierea clubului italian anunţă că tehnicianul italian nu va mai continua la cârma formaţiei din Serie A din sezonul viitor, el atrăgând interesul unor echipe puternice din campionat. Lazio şi Roma sunt principalele formaţii care îl doresc pe De Zerbi, conform ultimelor informaţii.

Gruparea din Serie A se repliază rapid şi a trecut pe lista de posibili succesori ai lui De Zerbi mai multe nume. Eugenio Corini este unul dintre numele vehiculate, în timp ce Leonardo Simplici sau Aurelio Andreazzoli ar fi alte două variante luate în calcul.

Un nume care a câştigat foarte mulţi adepţi  în ultimele ore este cel al lui Devis Mangia, fostul antrenor al Universităţii Craiova şi al naţionalei Under 21 a Italiei. Mangia este apreciat în fotbalul italian, iar în ultima vreme a fost contactat şi de un alt club din Serie B. Acum ar putea însă da marea lovitură: Sassuolo! Un club stabil financiar, cu un proiect sigur, gata să-i pună pe masă un contract foarte bun.

Gigi Becali rămâne fără variante

Cu Edward Iordănescu în stand by şi cu Nicolae Dică pe punctul de a reveni la FC Argeş, patronul FCSB-ului ar putea pierde şi una dintre variantele din Italia.

Patronul roş-albaştrilor ar fi fost anunţat de faptul că Mangia are o cotă bună din Italia şi a stârnit interesul unor echipe de Serie B, dar şi al celor de la Sassuolo.Totuşi, patronul FCSB nu se grăbeşte. Sursele Telekom Sport confirmă că Devis Mangia este unul dintre numele luate în calcul de proprietarul roş-albaştrilor şi, conştient că poate pierde şi una dintre variantele italiene, Becali i-ar fi dat un ultimatum lui Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: devis mangiagigi becali 

viewscnt
Articole similare